Reebok Sko Online

1 treff

Reebok er et av verdens største sportsmerker, og skoene deres er ikke barepopulære i idrettssammenheng, men er synlige overalt i motebildet. Med attraktivtdesign og funksjonalitet passer Reebok for alle. Klikk her for å komme til Reebok Classic.

Oppkalt etter en antilope

Reebok oppsto i Storbritannia på slutten av 1800-tallet, da Joseph WilliamFoster begynte å selge taggete løpesko. Han mente at skoene hans passet foralle, ikke bare løpestjerner, og solgte derfor enklere løpesko til et allmentpublikum. Under OL i Paris i 1924 brukte alle de britiske utøverne Reebok. Men skomerketgikk ikke under dette navnet før mange år senere, nærmere bestemt i 1958, da grunnleggerensbarnebarn Joe og Jeff tittet i et sørafrikansk oppslagsverk. Der fant de «greyrhebok»-antilopen, som ble skomerkets navn. På åttitallet kom aerobics-bølgen,og Reebok skjøt frem på grunn av deres Freestyle-sko, som var designet forkvinner og aerobics. Ansiktet utad for både Reebok og aerobics var kvinnen bakStep Aerobics: Gin Miller. I 1983 solgte Reebok sko, sportsklær og sportsutstyrfor 13 millioner dollar.

To giganter ble til én

I 2005 kjøpte adidas Reebok, men beholdt merket under det opprinnelige navnet.Med denne fusjonen kom to av de største sportsmoteaktørene sammen – og avtalen varverdt nesten 4 milliarder dollar. Det resulterte også i at adidas erstattetReebok som sponsor for NBA.

Smarte sportssatsinger

Helt siden starten har Reebok satsetpå mange forskjellige sportsgrener – og blitt store i flere av dem. Det begyntemed løping, og deretter aerobics og basketball. I nyere tid har merket ogsålyktes med å havne i frontlinjen for nye sportsgrener som trekker et stortpublikum. De har blant annet vært involvert i crossfit, trenings- ogkonkurransefenomenet som tok verden med storm i 2011. Her finner du våre Reebok Crossfit sko.

En annen sportsgren Reebok har engasjert seg for, er kampsport, nærmere bestemti samarbeid med den amerikanske organisasjonen Ultimate Fighting Championship(UFC). I 2012 ble det inngått en seks år lang kontrakt mellom partene, ogReebok er i dag hovedsponsor for ligaen. Dette var en kontrakt som bleomdiskutert av flere grunner, blant annet fordi den var sterkt begrensende påutøvernes muligheter til å opprette egne sponsorkontrakter. En bedre kjent idrettsgrener baseball, der Reebook har vært offisiell hovedsponsor av sko siden 2004.Reebok er også sponsor innen mange andre sportsgrener, inkludert tennis oghockey.

Populære sko

Reebok har mange kjente sko i sitt sortiment som på en eller annen måte harblitt synliggjort i popkulturen. I forbindelse med den tidligere nevnteaerobics-bølgen kom Reebok Freestyle, som i dag ikke bare er kjent for aerobicsmen som også har lykkes med kunststykket å bli en av verdens mest kjenteskomodeller. Du kan blant annet se skoen på Mick Jaggers føtter i videoenDancin’ in the Street. I 1989 lanserte Reebok Pump-modellen som ble en storsuksess. Skoen er designet for basketball, men passer godt til street fashion. I2010 kom Reebok Zig, som med sin tykke, taggete såle fikk mye oppmerksomhet.

Reebok på Footway

På Footway finner du over 500 par sko fra Reebok, alt fra sneakers, sportsskoog løpesko for damer, menn og barn. Vi leverer lynraskt, med fri frakt ogretur. Selvfølgelig har du alltid 180 dagers angrefrist. Vi håper du finnerdine nye Reebok-sko her hos oss.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×