Reef-sko til ferien og varme dager

Reef er et av verdens mest kjente merker for sandaler og flipflops – selv om de i dag også jobber med andre skomodeller. Takket være et stort utvalg av farger og modeller på flipflops kan du enkelt skreddersy din egen sommerstil.

Reef-sko – fra surfekultur til skomote

Reef er et merke med fokus på avslappede flipflop-sandaler. Merket ble opprettet av to argentinske brødre på 80-tallet, da de flyttet til California. Merkets flipflops ble først og fremst populære blant surfere, men i dag har Reef også ballerinasko og andre modeller å tilby.

Reef-sko – styler opp feriestilen

Med Reef-sko får du raskt den rette, avslappede stilen i ferien. Ved å kombinere komfort og avslappet design er Reef-sko alltid et riktig valg i de varme sommermånedene. Reef-sko er perfekte når stranden står på programmet.

Kjøp Reef-sko online

Bestill de nye skoene dine til sommeren eller ferien online hos oss på Footway. I tilleg til sko fra Reef og andre merker kan vi tilby rask leveranse, alltid fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager.

Reef sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

34 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×