Sko

133 treff

Whyred – svensk og avslappet mote

Whyred ble stiftet med et ønske om å skape et merke som kombinerer det enkle og stilrene med det elegante og trendy. Merket har utviklet seg i løpet av årene, og et motto som har fulgt dem på veien, har vært ”A clean dressing under difficult circumstances.” Whyred produserer klær, sko og tilbehør, og de er inspirert av kunst og musikk. Med en visjon om å skape noe unikt og nyskapende har de satt sitt preg på den svenske motehimmelen.

Whyred sko – enkle og stilige

Merket ble grunnlagt i 1999 av et designerteam bestående av tre personer. Navnet Whyred kommer fra et radiointervju med kunstneren Sven Xet Erixon, som var onkelen til Whyreds sjefsdesigner, Roland Hjort. Radiointervjuet ble gjort på 50-tallet, og under intervjuet fikk Xet spørsmålet om hvilken som var hans favorittfarge. Han svarte "rød", og deretter fikk han et oppfølgingsspørsmål som han ikke hadde forventet seg. "Hvorfor rød?" spurte programlederen, og Xet svarte; "Vel, blå da?" Minimalistisk, elegant og rene skandinaviske linjer er beskrivelser som kan brukes når vi snakker om moten som Whyred skaper. Skoene deres er designet med rene linjer og materialer som passer til alt. Whyred er et meget populært varemerke som alltid nevnes når man snakker om svensk mote og moteskaping.

Komfortabel enkelhet med Whyred-sko

Et moderne og innovativt merke som også er stilrent, enkelt og klassisk? Er det for mye å be om av et skomerke? Neida, det er helt enkelt Whyred i et nøtteskall! Du kan velge blant alle skoene der kvaliteten står i fokus, og som lar enkelheten tale for seg selv. I all sin enkelhet er skoene perfekte å kombinere med en strikket genser og et par komfortable jeans, eller til et middagsselskap sammen med en pen skjorte og bukse eller med en nøytral, klassisk kjole. Lett å elske, lett å bære!

Whyred online på Footway

Med 180 dagers åpent kjøp kan du trygt handle hos oss, og med fri frakt og fri retur kan du føle deg rolig og trygg på ditt kjøp av dine nye Whyred-sko! Her på Footway har du tilgang til tusenvis av modeller, som alle finnes på lager! Finn dine nye favoritter og klikk dem hjem i dag! Om du lurer på noe, kan du alltid ringe oss, så hjelper vår kundeservice deg med alle dine tanker og spørsmål.

Beeton Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Selma Black
SALG
Suerte Gold
FÅ IGJEN
Selma Gold
SALG
Reed White
FÅ IGJEN
Lei Black
FÅ IGJEN
Terp Blue
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Moskow White
FÅ IGJEN
Alva
SALG
Side 1 av 3

133 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK