Sko

107 treff

Rip Curl – surfestil fra Australia

Rip Curl er kjent verden over for sine tøffe kvalitetsprodukter for surfere og andre sportsinteresserte. Siden starten har selskapet og sortimentet vokst, og i dag kan Rip Curl også tilby sko i stilige design.

Bakgrunn og Rip Curl-skomodeller

Rip Curl ble grunnlagt på slutten av 60-tallet i Australia og fokuserte i utgangspunktet på våtdrakter og surfebrett. Siden den gang har merket vokst, og i dag lager de – i tillegg til surferelaterte produkter – også klær og tilbehør for andre idretter og stiler i en herlig avslappet surfe- og streetstyle.

Style deg med Rip Curl-sko

Rip Curl-sko er mer enn bare flipflops for surferen. Her på Footway finner du blant annet virkelig stilige Rip Curl-sneakers. Let frem de modellene som kompletterer akkurat din stil! Rip Curl-sneakers er tilgjengelige i ulike stiler, fra de mer skreddersydde modellene for arbeidet til de mer avslappede modellene for fritiden.

Kjøp Rip Curl-sko online

Handle dine nye Rip Curl-sko og -sneakers online her sammen med oss på Footway, og test dem hjemme foran speilet i fred og ro. Vi tilbyr alle våre kunder rask levering, gratis frakt og retur samt åpen kjøpsgaranti i 180 dager.

FÅ IGJEN
Allyy
SALG
Allyy
SALG
Palmer White
FÅ IGJEN
Decaf Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

107 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK