Rivieras, Sko

13 treff

Nydelig spansk stil med Rivieras-sko

Skaff deg perfekte feriesko i spansk, fargerik stil med sko og sneakers fra Rivieras. Det store utvalget av forskjellige farger og stiler gjør at du enkelt kan finne et par som passer til akkurat deg, og som gjør feriestilen din både deilig og fin!

Rivieras-sko – bakgrunn

Rivieras lager tradisjonelle spanske sko til fritidsbruk i nytt og moteriktig design. De nye Rivieras-skoene og -sneakersene har en moderne vri på det klassiske 50-tallsdesignet, med lekre farger og spennende materialkontraster.

Perfekt ferielook med Rivieras-sneakers

Rivieras-sneakers og -sko er ikke bare fine, de er også komfortable, og derfor det perfekte valget når du setter sammen feriegarderoben din. Uansett hvilken farge du velger, er du alltid stilig med et par Rivieras-sko på strandturen, i butikken eller ved bassenget. Velg mellom farger som grønt, rødt, gult, brunt og svart, og finn din favoritt!

Shop Rivieras-sko online

Shop de nye Rivieras-skoene og -sneakersene dine til ferieturen online hos oss på Footway. Vi gir raske leveranser, gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager til alle våre kunder. Det gjør det enkelt og praktisk for deg å prøve skoene hjemme, og du kan sjekke om de matcher resten av feriegarderoben din!

Billigkroken
Side 1 av 1

13 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK