Rocket Dog, Sko

3 treff

Klassiske og utradisjonelle Rocket Dog sko

Rocket Dog sko– For de selvsikre og trygge jentene. Dette er sko som passer for en dag på jobben, hverdagslig bruk og festlige utflukter. De er stilrene, tøffe og eksperimentelle sko.

Skaper tøffe sko for tøffe jenter

Rocket Dog sko så verden i solfylte California i året 1997. Siden den gang har dette merket vært ledende innen skotøy for jenter. De utvikler produktene sine kontinuerlig, og kan tilby sko innen blant annet det klassiske, sporty, sandaler og boots. Skoene skal reflektere personligheten, med inntrykk fra selvstendige og selvsikre jenter med et ungt sinn. Rocket dog forklarer selv at en Rocket Dog girl skal skape sin egen mote, i stedet for å bli beskrevet av en mote. De forklarer en The Rocket Dog girl som en stilbevisst sjel. En jente som er trygg og rolig, men tør også å vise hennes klumsete sider. Hun elsker sine sko fra Rocket Dog — og samler på dem og viser det til resten av verden.

Fullfør antrekket med Rocket Dog sko

Rocket Dog serverer sko for alle typer personligheter. De har sko i mange forskjellige mønstre, ensfargede sko, boots, slippers og andre sko. Er du ute etter et par stilsikre boots, er Rocket Dog boots er godt valg. Disse skoene passer til litt kjøligere vær, og ser kule ut med et par svarte jeans og en fin kåpe. Du kan også mikse skoene med hva enn du føler for, da det kun er du selv som bestemmer hva du skal bruke disse skoene til. For litt varmere klima trenger du et par flip flops. Og hva er vel tøffere enn et par Rocket Dog flip flops? Med et par komfortable og røffe flip flops er du klar for en tur langs stranda.

Vask helst for hånd

De fleste Rocket Dog sko er laget i tekstil. Som med alle andre sko er du nødt til å pleie dem for at de skal holde lenge og at du skal få nytte av dem i lang tid. Derfor er det greit å vaske dem en gang i blant. Enkelte sko kan maskinvaskes, men for å være på den sikre siden er det lurt å vaske dem for hånd. Vask skoene under rennende, lunkent vann med litt såpe, og børst de med en ny børste. La de lufttørke på et tørt sted. På denne måten vil skoene dine se rene ut til enhver tid.

Rocket Dog sko online hos Footway

Trenger du nye sko til selskap og festlige sammenkomster? Ingen problem — her på Footway kan du handle Rocket Dog pumps. Finn det paret du liker best og bestill online. Her får du fri frakt og hurtig levering. Med 180 dagers åpent kjøp kan du enkelt returnere skoene dersom de ikke passer, helt uten ekstra omkostninger. Finn ditt skopar fra Rocket Dog hos Footway i dag!

Innlegg om Rocket Dog
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Orella
SALG
Satria
SALG
Oscar Crushed
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK