Rød, Sko

365 treff

Den lille røde skoen

Å fiffe opp antrekket med detaljer i kraftige farger er en smart måte å gjøre trauste antrekk mer spennende på. Nordmenn er kanskje spesielt glade i svarte og duse farger, men iblant er det fint å se noen friske farger også, selv på mørke høst- og vinterkvelder. Så hvorfor ikke slå til med et par skikkelig knallrøde sko – kanskje et par joggesko hvis du er typen som er mye på farten, eller et par røde gummistøvler som en stille protest mot en ellers grå regnværsdag? Ta en kikk på Footways utvalg av røde sko, og du finner garantert noe du liker!

Skoene gjør antrekket

Med flere hundre varianter av røde sko for både dame, herre og barn er hele familien garantert å finne et par de liker. Footway tilbyr selvsagt en rekke sportssko og sneakers i rødt, fra merker som for eksempel Adidas, Nike, Asics og Converse. Det finnes også et stort utvalg av røde sko for gutta, med et par Bobbi Burns i rødt, semsket skinn har du sko som garantert skiller deg ut fra mengden. Jenter som tåler litt ekstra oppmerksomhet kan velge blant høyhælte ankelstøvletter fra Buffalo i rødt skinn og glitter, knallrøde pumps i ulike varianter fra Bronx, eller klassiske modeller fra Camper, Calvin Klein og Clarks.

Stell av dine røde sko

Røde sko kommer i ulike materialer, hvor modeller av skinn bør smøres ofte med en god skokrem og impregneres når det er vått ute. I skobutikker og på nett finner du flere typer pleieprodukter både for skinn og syntetiske materialer. Har du kjøpt sko av et syntetisk materiale kan det ofte være nok å tørke dem med en fuktig klut, og noen sko tåler en runde i vaskemaskinen. Har du vært ute i skikkelig sølevær er det lurt å vaske skoene før du setter dem på plass. Bruk gjerne en skoformer for å holde formen på sko som du bruker sjelden.

Nok tid til å bestemme seg

Footway.no tilbyr åpent kjøp i 180 dager slik at du god tid til å prøve skoene dine i ro og mak i stua, kanskje sammen med favorittbuksa eller en ny kåpe. Dermed er du sikker på at du velger de perfekte skoene. Få andre skobutikker kan matche 180 dagers åpent kjøp, men hos oss er det viktig at du får den tiden du trenger til å finne de skoene som er riktige for deg. Er du fornøyd, så er vi fornøyd! Vil du returnere et par sko, betaler Footway returfrakten. Ta gjerne en prat med kundeservice om du har noen spørsmål.

Classics Red
SALG
1460 Cherry
Lina
SALG
Hiker Fire
SALG
Rio Bordeaux
SALG
97-18551 Light Pink
FÅ IGJEN
75386-02 Red
SALG
35.569.34 Cognac
SALG
M6269-00 Black
Classic Tangerine
SALG
44875-31 Rose
68851-33 Red
Bobs Squad Red
FÅ IGJEN
Rio Red
SALG
99284-35 Vino
SALG
Dnt Toffel Red
SALG
Z4243-35 35 Wine
SALG
92-00501 Red
SALG
Classic Pepper
Z6684-35 Wine
SALG
435-0106 Red
Joline Red
SALG
Tram Red
SALG
Side 1 av 7

365 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK