Sko

125 treff

Rohde sko i utmerket kvalitet

Rohde sko er en merkevare som tilbyr de fineste kvalitetstøfler og semskede sko. Dette tyske merket produserer tøfler, som både er komfortable og godt likt av hele familien.

Historie fra 1800-tallet

Rohde sko har spesialisert seg på produksjon av komfortable tøfler og sandaler med god passform. Selskapets lange historie begynner i 1862 i Tyskland, da Erich startet Rohde garveri. De utviklet seg langsomt og satte etterhvert skomakere i arbeid, som bidro til ytterligere ekspansjon. Rohde har siden vokst og etablert seg på det europeiske markedet med sine tøfler, der den spesielle innersålen formes etter foten og tilpasses etter akkurat din gange. Skoene bygger på forretningsfilosofien av god kvalitet og tradisjon. Rohde prøver stadig å utvikle og forbedre produktene sine for at komforten skal bli så god som mulig. I den voksende kolleksjonen finner man rems-sandaler, tøfler, innesko, sko og gummistøvler.

Rohde sko, komfortable på jobb

Rohde sandaler og slippers er svært gode produkter til en rimelig pris. Sålen er designet for god komfort og er den eneste av semsket skinn som gir foten en kjølig følelse. De passer som arbeidssko i jobber hvor du beveger deg mye, som i helsevesenet. Sandalenes myke fôr gjør dem komfortable nok til å ha dem på hele dagen. Som fritidssko fungerer de fint og er blant sommerens favoritter. De er tilgjengelige i forskjellige modeller med lukket eller åpen tå. De mer åpne variantene har justerbare reimer og kan tilpasses til fotens størrelse. Samlingen inneholder også Rohde herresko og klassiske myke og koselige tøfler for damer. Hold føttene varme og reduser risikoen for å skli på glatt gulv med et par fra Rohde.

Materialer og vedlikehold

Rohde sko er laget av stoff som er vanntett, tillater foten å puste og etterlater en frisk følelse selv etter en lang dag. Som tidligere garveri har de fortsatt å investere i Rohde skins og mye av merkets materialer er skinn og semsket skinn. Det er holdbare produkter, som lar deg bruke din komfortable sko i lang tid hvis du tar vare på dem. Sørg for å holde skoene rene for smuss og pass på at læret ikke tørker ut. Tørt skinn kan sprekke. Derfor er det lurt å smøre tøflene dine inn med lærfett. Semsket skinn pensles med sirkulære bevegelser for å holdes fint og rent.

Rohde sko online hos Footway

I vår store katalog har Footway Rohde sko og støvler for din smak og dine føtter. Hele familien vil finne vakre produkter til en god pris på vår nettside. Vi har rask levering, for deg som vil få produktene hjem så snart som mulig etter bestilling. Vi har alltid gratis frakt og gratis retur. I tillegg får du 180 dagers åpent kjøp.

Alba Mocca
2743-82 Anthrazit
FEW LEFT
6631-44 Rosy
NEWS
Grado Mocca
FEW LEFT
2743-90 Black
FEW LEFT
2366-90 Black
NEWS
6692-82 Anthrazit
FEW LEFT
6066-80 Grey
FEW LEFT
Alba Weiß
FEW LEFT
Alba Weiß
FEW LEFT
6070-82 Anthrazit
FEW LEFT
175001f2t Skin
FEW LEFT
Alba Schwarz
FEW LEFT
127006f2t Black
FEW LEFT
132605183
FEW LEFT
05079003
SALE
301001 White
FEW LEFT
6550-48 Wine-red
NEWS
Side 1 av 3

125 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK