Rokin Sko Online

0 treff

Rokin sko kombinerer kvalitet og modernitet

Rokin lager klassiske sko etter tradisjonell skomaker kunst og kombinerer det med et moderne og røft uttrykk. Rokin sko er av høy kvalitet og de bruker utelukkende ekte lær og materialer av ypperste klasse.

Svensk merkevare med aner fra Holland

Rokin er et skomerke som ble etablert i Stockholm i 2006. Christoffer Brattin er hoved designer og grunnlegger av merket. Han har hentet inspirasjon fra den svenske vestkysten, samt fra 1970- og 80-tallets subkulturer. Derav kan man se at punk og indiepop preger mange av modellene. Navnet Rokin, har designeren hentet fra en stor gate i Amsterdam i Nederland. Duen i logoen, skal, foruten og symbolisere fred og kjærlighet, symbolisere det urbane livet i byen, som også er en inspirasjonskilde. Rokin skoene blir produsert i Oporto regionen i Portugal, som har lange tradisjoner i skomakerhåndverk, og sørger for førsteklasses kvalitet.

Rokin sko kan løfte et antrekk

Rokin lager sko av mykt kvalitets lær og andre materialer av høy kvalitet. Skoene er klassiske og tøffe på samme tid. Rokin boots finnes i alt fra kraftige, røffe vinterboots til den litt lettere vår-varianten, som Rokin Jeremy. Rokin Roy er en annen ""best-seller"" som finnes med glidelås eller snøring. Disse støvlene kler både en avslappet hverdagsstil, men kan også kombineres med pene jeans og skjorte, for en mer pyntet anledning. Skoene har fine, forseggjorte detaljer, noe som gjør at de i seg selv kan løfte et antrekk. Det finnes et stort utvalg av modeller, slik at alle skal kunne finne sin favoritt uavhengig av alder og stil.

Tradisjonelt håndverk og førsteklasses kvalitet

Rokin sko produseres på fabrikker med lange tradisjoner i skomakeryrket og deres tradisjonelle håndverk. Her er det to fabrikker, der den ene spesialiserer seg på boots. Det blir kun brukt lær av førsteklasses kvalitet, og det bør behandles deretter. Sørg derfor for å impregnere skoene dine godt, og tørke av de med en fuktig klut hvis det trengs. Skinnet er mykt, noe som gir skoen en god passform og en behagelig følelse på foten. Hvis de stelles pent med vil skinnet bare bli finere og finere ved bruk. Rokin lager også sko av andre slitesterke materialer, som for eksempel canvas.

Rokin sko online hos Footway

Ditt neste par sko bør være kvalitetssko som holder lenge. Handle Rokin sko i dag, her på Footway. Vi tilbyr hurtig levering og gratis frakt. Det er åpent kjøp i 180 dager, noe som gir deg tid til å prøve skoene hjemme, før du bestemmer deg. Skulle de ikke passe, tilbyr vi også gratis retur. Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål, så skal vi gjøre vårt beste med å hjelpe deg.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK