Rosa, Sko

436 treff

Kanskje Norges største utvalg av rosa sko

At rosa er en topp farge for å sprite opp litt kjedelige hverdagsklær er noe gutta også har begynt å ta til seg. Selv om de fleste av flere hundre rosa skomodeller hos oss er for damene, er utvalget av trendy, rosa skotøy for menn stadig voksende. Særlig sommersko og sportssko har mye kult å by på også for gutta. For både små og store damer har footway.no over tusen ulike par rosa sko til fest, hverdag, sport, sommer og vinter. Med et utvalg for enhver smak og med hyggelige priser er det bare å slå seg løs.

Stilig og fin med rosa sko

På footway.no kan både små og store velge blant nesten 1500 skomodeller i ulike rosanyanser. Med over 700 modeller kun for barn, kan man velge i sko med borrelås, snøring, kombinasjon av borrelås og snøring, tøfler, sportssko, gummistøvler, slippers, lakksko, tresko, ballerinasko, sko med dusker, sløyfer samt sko med Disney-figurer. Vi tilbyr modeller for barn som ser tøffe ut, samtidig som de holder barnas føtter varme og tørre gjennom hele dagen, og gir en solid støtte for aktivitet og leker. For voksne damer finnes det rosa sko i et bredt utvalg av materialer og modeller som gir en frisk tone til stilen din.

Vedlikehold av rosa sko

Sko i mørkere nyanser er lettere å holde pene ettersom flekker og smuss ikke synes så godt. Har du du kjøpt sko i en lyserosa farge bør du vurdere å unngå dårlig vær og sølete terreng siden den lyse fargen lett kan ta flekker. Et par ekstra sko i veska kan løse problemet, ellers kan man jo investere i et par rosa gummistøvler som tåler både regn og søle. Skinnsko bør behandles jevnlig med skokrem, og hvis det er det vått ute bør du impregnere dem ofte. Mange av skoene for barn er laget av tekstil eller materialer som kan vaskes av eller vaskes i maskinen.

Velg blant hundrevis av rosa sko på footway.no

Footway.no har lagt godt til rette for at du skal få en god kjøpsopplevelse med særdeles gode betingelser for retur og åpent kjøp. Prøv skoene dine i ro og mak hjemme hos deg selv, og bestiller du skoene tidlig på dagen rekker vi ofte å sende varene allerede samme dag. Oppdager du at du har valgt feil størrelse eller vil bytte farge, så er ikke dette et problem. Footway betaler returfrakten hvis det er noe du vil sende tilbake. Ta gjerne en prat med kundeservice dersom du har noen spørsmål i forhold til kjøp, angrerett eller bruk og pleie av skoene dine.

Emmy Pink
SALG
Rio Fuxia
SALG
97-18551 Light Pink
FÅ IGJEN
Rio WG AD Pink
SALG
Soft 7 Rose Dust
92-00501 Red
SALG
Saga Pink
Flex Appeal 2.0 Ltpk
FÅ IGJEN
537q4-31 Lightrose
Iris Pink
SALG
NYHET
Noble Pink/multi
SALG
587b0-62 Ginger
Ultra Flex Ros
SALG
Crocband Pepper
Jonna Pink
Classic Candy Pink
SALG
Side 1 av 8

436 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK