Rugged Gear – sko for enhver anledning

Rugged Gear er et skomerke som lager sko for ulike anledninger og værforhold. Merket henvender seg til hele familien, med modeller til både voksne, barn og tenåringer. Uansett alder er gode sko en nødvendighet!

Rugged Gear-sko – bakgrunn og modeller

Rugged Gear er et dansk merke som ble etablert av paret Stina og Anders Granhof. De designer og utvikler sko og støvler fra idé til sluttprodukt med en kvalitetsfokusert innstilling til sko og design. Når du bestiller Rugged Gear-sko, er du sikker på å få trendy, brukervennlige og solide sko.

Rugged Gear-sko – for en familie som matcher hverandre

Rugged Gear har sko til hele familien, der enkelte modeller kommer både i barne- og voksenstørrelser. Derfor kan du og barna dine matche hverandre når dere tar på dere Rugged Gear-sko eller Rugged Gear-støvler! Husk å pleie skoene dine med riktige skoprodukter.

Kjøp Rugged Gear-sko online

Det er enkelt og smidig å bestille Rugged Gear-sko online hos oss på Footway. I tillegg til et bredt skoutvalg kan vi alltid tilby deg som kunde åpent kjøp i 180 dager – slik at du kan prøve de nye skoene dine i ro og fred hjemme. Nyt også godt av rask leveranse samt fri frakt og retur når du handler hos oss.

Rugged gear sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

10 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×