Sko

50 treff

Stilsikker med Ruthie Davis-sko

Ruthie Davis er et merke som utfordrer det konvensjonelle, og tilbyr moderne og elegante sko til den som er ute etter ekstra glamour i livet sitt. Med sine skomodeller til fest og hverdags er Ruthie Davis mange skobevisste menneskers absolutte favorittmerke.

Ruthie Davis-sko – bakgrunn og opprinnelse

Ruthie Davis er oppkalt etter designeren selv. Hovedpersonen bak skomerket studerte i utgangspunktet design og entreprenørskap i tillegg til å jobbe for andre store merker. Ruthie Davis-sko er designet i motemetropolen New York og produseres i Italia, noe som resulterer i moderne design kombinert med solid og ekte håndverk.

Sikker stil med Ruthie Davis-sko

Utvalget fra Ruthie Davis består av ulike skomodeller i ulike stiler til ulike anledninger. De høyhælte modellene er et opplagt valg til festen, mens Ruthie Davis-sneakers passer perfekt i hverdagen. Takket være sitt unike design, vakre farger og solide materialer er Ruthie Davis-sko like mye et tilbehør som en sko.

Kjøp Ruthie Davis-sko online

Bestill dine neste Ruthie Davis-sko eller -sneakers online hos oss. Vi på Footway tilbyr deg som kunde rask leveranse når du bestiller, samt åpent kjøp i 180 dager. I tillegg får du fri frakt og retur på ordren din! Derfor er det superenkelt å shoppe Ruthie Davis-sko online hos Footway.

Side 1 av 1

50 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK