Sko

274 treff

Salomon – det selvsagte valget for seriøse sportsutøvere

Salomon er et av verdens ledende merker for seriøse sportsutøvere. I 65 år har foretaket strebet etter å stadig bryte ny grunn innen design og kvalitet. Resultatet er at deres kolleksjon stadig har vokst i popularitet blant skikjørere, fjellklatrere og snowboardere verden over. Salomon lager først og fremst klær og sko for alpine sporter og langrenngåing, men også til terrengløping og mange andre friluftsporter. Man benytter seg av revolusjonerende nye konsepter ved produksjonen av bindinger, støvler, ski og utstyr.

Streben etter design og en stadig voksende ytelse

Gjennom innovativt design og stor ytelse lever Salomon det seneste for personer med en aktiv fritid. Målet er å forvandle nye idéer til konkrete konsepter og stadig utvide grensene for hva som er mulig. De har i lang tid ligget i forkant innen sport og fritid og har så langt ikke visst noen tegn til å tape i styrke. Tvert imot innfører de hele tiden nye kvalitetsnivåer i deres kolleksjoner. Men stilen finnes også der selvfølgelig. Salomon tilbyr ordentlige støvler og sko i moteriktige farger som rødt, blått, svart og lilla, og for den som liker en mer klassisk look har Salomon også jordnære modeller i grått, brunt, beige og hvitt.

Fra begynnelsen av et fransk familieforetak

Salomon har sitt opphav i Annecy, i hjertet av de franske alpene. Foretaket ble startet i 1947 av skientusiastene François Salomon, konen hans og sønnen Georges. Sammen har de designet mange av merkets første moderne bindinger for ski. I 1997 ble merket en del av Adidas Group. Åtte år senere meddelte i midlertidig Adidas at de hadde gått med på å selge Salomon til Amer Sports i Finland for drøye 485 millioner Euro. Nå lager Salomon produkter til ulike idrettsmerker, inklusive utstyr for vandring, klatring, skigåing og snowboard. Kolleksjonene deres selges i over 40 land på fem kontinenter. Tidligere lagde de også inlines, men har ikke sluppet en ny modell på flere år nå. Fremdeles anser derimot adskillige inline-kjørere at Salomons modeller er noen av de beste på markedet.

Salomon på nett hos Footway

Footway har et bredt sortiment av sko, løpesko og boots fra Salomon. Når det kommer til sko for trening og idrett er kvalitet en faktor! Det finnes mange merker som lager sportsutstyr, men det er ikke mange som når opp til standarden som finnes i utvalget til Salomon.

Side 1 av 5

274 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK