Sand, Sko

0 treff

Sand of Copenhagen – tidløs design

Sand er et dansk merke der pasjon, innovasjon og tidløst design står i fokus. Valget av kvalitetsmaterialer og detaljer gjør skoene og klærne fra dette merket til klassikere blant lignende merker. SAND kan sammenfattes med italiensk inspirasjon, skandinavisk håndverkstradisjon samt enkel og ren skandinavisk design. Den konsekvente stilen har gjort SANDs produkter svært populære, og med deres klassiske skomodeller får du en allroundsko som kan kombineres med alt.

Ekteparet Sand – highschool sweethearts

Lene og Søren Sand traff hverandre da de gikk på gymnasiet. Begge brenner sterkt for mote og design, og i 1981 åpnet de en liten butikk i hjembyen Randers i Danmark. I dag er SAND representert i 32 land på seks kontinenter og har 1200 forhandlere. SANDs fantastiske reklamekampanjer benytter bilder tatt av den legendariske fotografen Helmut Newton, og blant kundene finnes kjente personer som rockestjernen Bryan Adams, bandet Duran Duran og realitykjendisen Paris Hilton.

SAND-sko – innovativt design

Bak SAND-skoenes design ligger det stor lidenskap, kreativitet og innovasjon. Den lille butikken som åpnet på 80-tallet, har nå vokst til å bli et internasjonalt motehus. Med sitt tøffe skandinaviske snitt kombinert med søreuropeisk sjarm lager SAND klær og sko til verdensborgere. Filosofien bak SAND sko er å bevare den fine balansen mellom neoklassisk, sofistikert stil og det gale og litt uventede. Skokolleksjonene består ofte av skinnmodeller og andre naturmaterialer, med dempede og klassiske nyanser som er enkle å kombinere med alle slags plagg. Ofte ser man skoene i mer formelle sammenhenger, som i forretningsmøter og festlige sammenhenger. Med en stilfull og elegant fremtoning er SAND-sko et naturlig valg for den stilbevisste.

Sand-sko online på Footway

Dere finner SAND-sko blant alle merkene våre på Footway. Her har vi samlet det beste fra hundrevis av merker, slik at du kan finne din favoritt uten å forlate husets fire vegger. Hos oss på Footway har du alltid 180 dagers åpent kjøp, og hvis du kjøper flere par, er det bra å vite at man kan prøve skoene i fred og ro før man bestemmer seg for favoritten. Dessuten har du fri frakt og retur, alt for å gjøre shoppingen så enkel og smertefri som mulig. Velkommen til oss på Footway!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK