Tøfler er som en enda lang ferie for føttene dine. Å sette ned føttene i et par myke tøfler er som å ta ferie, og samtidig komme hjem. Nært i slekt med sandaler men mer anpasset for bekvemmelighet enn for fest, tøflene er dine føtters frelser.

Våre mest populære tøfler kommer fra den tyske tøffelgiganten Birkenstock som har imponert på verden lenge takket være sitt arbeid med naturmateriale som korkeik. De lager også tøffelen ergonomisk gjennom å fylle ut buen og dermed får hele foten din den støtten den trenger. De fleste tøffeleiere har et par hederlige Birkenstock å bruke når føttene trenger litt ekstra omsorg – noe som faktisk gjelder for hver dag. Mange som bruker Birkenstock bruker dem hele tiden. Under tøffelkategorien finner du også en klassiske treskoen, vårt mest populære merke er Mohedatoffeln, som har vært med helt siden 1800-tallet. Hos oss finner du mange modeller men den som drar mest klikk til seg er Alfred Black med sitt nattsvarte lær og stabil tresåle.

Følger formen på føttene dine

Om du synes at tre er litt for hardt, sjekk ut et par gode, myke tøfler fra danske Glerups. Disse tøflene er produsert i 100% naturlig ull og varmer føttene dine ordentlig. En solklar kandidat når snøen sniker seg inn på plenen eller om høsten når du koser deg i sofaen med en bra bok. Glerups tøfler anpasser seg og følger formen på føttene dine, derfor blir de enda bedre!

Svenske Shepherd lager også de varme, gode tøfler i saueskinn med semsket såle. Av mange blir den kalt ”antikktøffelen”, modellen Magnus er en lysende valg for kjølige eller kalde dagen innendørs – og også det beste å sette ned føttene i hver morgen. Like motvillig som du vil våkne uten dyne eller pute vil føttene dine settes rett ned på et kaldt tregulv. Et par saueskinnstøfler vekker føttene dine på varmeste og triveligste tenkbare måte!

”Ingen jævla dritt”

En annen svensk storselger, Kavat, føddes på 1970-tallet med opprinnelse fra Ragnar Karlsson sitt arbeid på C.A. Jonssons Skofabrikk. Vi kan ikke annet enn å elske Ragges sitat om sko produsering: ”Ingen jævla dritt”. I dag har Kavat et folkekjært sko merke der deres barnesko blir likt av mange. På Footway selger vi blant annet Munkedal og Pitea-tøflene som smør i solskinn og noe annet hadde vel vært merkelig når vi jobber etter devisen ”Ingen jævla dritt”.

Sandaler & tøfler

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

Velg størrelse for å vise sko som passer deg!

Mine favoritter
  • Her vil alle dine favoritt sko bli lagret!
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×