Sandaler & Tøfler

478 treff

Legero sko i harmoni med naturen

Legero sko er ikke noen lettvekter, men det kan jammen føles sånn! Gi føttene dine muligheten til å gå på skyer - selv midt i betongjungelen!

Et lett valg for deg - og planeten!

Så langt tilbake som i 1872 så Legero sko dagens lys i Graz, Østerrike. Legreo er å regne som et globalt skomerke, med forskjellige sko til både barn og voksne. Deres visjon er at de skal være i harmoni med mennesker og naturen. De engasjerer seg i utviklingen og produksjonen av biologisk nedbrytbare sko i sin skoproduksjon. De jobber også for å vinne sine kunders hjerter gjennom å gi velvære til føttene deres. Skoene gjør at du lett og komfortabelt kan bevege deg og gjør nøyaktig det du ønsker. De bruker farger som du finner i naturen slik som brun og beige, harmoniske farger.

Legero sko - perfekt til alle anledninger

Med sko fra Legero får du sko som føttene dine vil takke deg for siden. Med sitt pustende og vannavvisende materialer er skoene perfekte til alle anledninger. Legero ballerina sko er perfekte til å bruke på varme sommerdager, da det pustende materiale vil hjelpe deg å unngå svette og varme føtter. Match de med et par lekre shorts eller et fint skjørt og du er klar for sommeren. Legero boots sko er supre til vinterføre og kalde dager. Siden skoen er vannavvisende vil du alltid være varm og tørr på føttene. Til og være en kraftig sko er den veldig lett, og det vil føles som en går på skyer.

Få gleden av skoene dine i årevis

Legero sko har høyt fokus på å levere sko med høy komfort. I flesteparten av deres modeller blir det brukt Gore-Tex. Gore-Tex både puster og er vannavvisende på en gang. Skoene er laget av fleksible materialer som følger fotens bevegelser og gjør at skoen sitter behagelig på. Dersom du vil at skoen skal vare i årevis, må du passe på og pleie skoen. Det er ikke så veldig mye som skal til. Dersom du kjøper sko i skinn eller lær, må du huske og impregnere dem før du tar de i bruk første gang. Du kan godt impregnere dem med jevne mellomrom. Bruk gjerne en klut til å vaske vekk skitt og smuss

Legero sko online hos Footway

Handle Legero sko i dag hos Footway. Kjøper du skoene dine her, får du alltid rask og gratis levering. Dersom du opplever at skoene ikke skulle leve opp til dine forventninger, så må du ikke fortvile. For når du kjøper sko hos oss, har du alltid 180 dagers åpent kjøpt, der du kan returnere skoene helt uten ekstra kostnader. Dette er en utrolig enkel måte å handle sko på!

Side 1 av 8

478 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK