Crocssandaler

120 treff

Crocs – skoene som tok verden med storm

Mange elsker dem, og like mange hater dem. De har blitt hyllet og refset. De har blitt kalt for det beste og verste på skomarkedet. Men én ting er sikkert: vi kjenner alle til dem. Crocksene er kanskje tiårets mest omtalte skofenomen. Og når det gjelder sko som er deilige å gå i og kan brukes overalt, er det disse tøflene som vinner prisen.

Tøfler dine føtter kommer til å forelske seg i

Crocks er designet for deg som vil ha det behagelig hvor enn du går. De fungerer liker bra når du skal være hjemme og slappe av, som når du skal gå langtur i skogen. Skal du befinne deg i vått miljø? Crocksene fungerer på både våt og tørr mark. Skal du på stranden og bade? De er enkle å rengjøre fra sand og saltvann, det er lett å gå i dem selv på sandunderlag, og de er laget for å forhindre at du sklir. Luftsirkulasjonen holder føttene dine svale, selv når det er varmt, og materialet de er produsert i er deilig å gå i selv om du har skadet foten.

I Sverige heter Crocks Foppatøfler. De fikk sitt svenske navn etter hockeyspilleren Peter «Foppa» Forsberg. Han fikk en fotskade en gang hvor han såret akillessenen. Med dette startet et langt søk etter et par sko han kunne gå i uten å få vondt. Han oppdaget Crocs, og de ble raskt hans favorittsko da de lot ham bevege seg fritt uten å få vondt i akillessenen. Han lanserte da disse skoene i hjemlandet Sverige, og ettersom han selv var med i så mange reklamer, ble skoene innen kort tid omdøpt til Foppatøfler.

Crocs på nett hos Footway

Hos Footway finner du over 200 ulike modeller Crocs for alle i familien. Det finnes fargeglade modeller for barna, samt ensfargede modeller for deg som du kan bruke på jobb eller på byen. Karakterer fra film og tv på barnemodellene er veldig populære, og på Footway finnes det blant annet: -Frost -Biler -Hello Kitty -Star Wars -Plane Chocolate Det eneste du behøver gjøre for å forelske deg i Crocs, er å prøve dem. Med en gang du oppdager hvor deilige skoene er på føttene og hvor lette og praktiske de er å bruke, kommer du aldri til å ville bytte til andre sko.

Jump
SALG
Lina
Anton
Vegby Black
Crocs Classic Black
2366-90 Black
SALG
Bistro Black
Classic Lemon
Crocband Navy
Emma
484-7502 Black
Jump Black/Fuxia
SALG
Crocs Classic Navy
Jump Navy
SALG
Classic White
Sara Flower
SALG
Crocband Black
New Bonus White
SALG
Classic Citrus
Erik
SALG
Crocband White
SALG
Classic Grass Green
SALG
Classic Tangerine
SALG
Lina
SALG
Classic Blue Jean
SALG
Classic Pepper
Classic Pool
Bistro Navy
Classic Lilac
SALG
Nyheter
1307805 3 Braun
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
Emily White
NYHET
Emily Black
NYHET
Balloon Black
NYHET
Sami Multi
NYHET
441-7694 Black
NYHET
Dafne Natur
NYHET
Dafne Black
NYHET
Side 1 av 3

120 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK