Flate sandaler

366 treff

Flate sandaler – stilig og komfortabelt

flate sandaler finnes i stort sett alle ulike nivåer og modeller, slik at du lett kan finne det du er ute etter. Sandaler fikk nytt liv for et par år siden da designere verden over begynte å vise flate sandaler i sine motevisninger. På denne måten begynte flere å bruke flate sandaler til forskjellige anledninger. I dag finner du flate sandaler som passer til alt fra finere klær som kjoler og liknende, til mer komfortable modeller som er perfekte til dager når du går lengre strekninger og ønsker å passe på at føttene dine er svale og samtidig beskyttet med god såle. flate sandaler finnes for menn, kvinner og barn – det lages til og med små modeller til babyer!

Finn riktige sandaler til formålet

Om du er ute etter et par flate sandaler er det kjempeenkelt å finne den riktige modellen. Du finner flate sandaler som passer til deg og det du ønsker, uansett hva du vil bruke de til. Om du for eksempel vil ha et par lette og stilrene sko som kan matches med en sommerkjole, velger du kanskje et par med tynne svarte reimer og en tynn såle. Om du derimot vil ha et par stødige og komfortable flate sandaler å kunne gå i hele dagen uten at de kjennes, er det også flere merker som spesialiserer seg på nettopp det! Siden det finnes så mye å velge mellom, trenger du ikke å bekymre deg for at skoene ikke passer til formålet.

Flate sandaler – verdens første sko?

flate sandaler er blant verdens eldste sko. Siden grunnidéen er relativt simpel har man funnet flate sandaler i diverse utgravninger over hele verden. Det eldste paret kommer fra Nord-Amerika hvor de ble brukt av urbefolkningen i delstaten Oregon, men de fantes sannsynligvis på flere forskjellige plasser allerede da. Det som fungerte for flere tusen år siden er like anvendelig i dag – også om stilen kanskje har endret seg noe, så klart!

Massevis av flate sandaler på Footway

Footway har utallige modeller med flate sandaler i flere forskjellige prisklasser og stiler. Dessuten kan du finne sandaler til både deg selv eller ungene. Du kan lett søke etter skotype om du er ute etter et spesielt utseende, eller du kan lete etter merker om du har spesielle favoritter og vil holde deg til dem! Dessuten kan du lete etter skostørrelsen din slik at du kan sjekke ut nye modeller og merker.

"

49915-03 Navy
SALG
1-1-28224-24 Black
NYHET
Flowt Lion
SALG
608n9-00 Black
63678-45 Granit
Cruise Ii Black
SALG
X-trincic White
SALG
62866-00 Black
Hawaii Taupe Cotton
SALG
Damara Sandal Brown
SALG
Flash Black
SALG
Heaven AD Black
SALG
Mykonos587 Blackred
SALG
608S1-45 Basalt
63062-14 Pazifik
60886-00 Schwarz
Tia Black
SALG
64574-00 Black
Blake Jewel Tan
SALG
Yelena Black
483-2786 Cognac
SALG
Flowt Black
SALG
63687-64 Fango
65863-00 Black
Nyheter
1307805 9 Schwarz
NYHET
1307805 3 Braun
NYHET
Hawaii Blue
NYHET
Misia Medium Brown
NYHET
Misia Black
NYHET
Misia Black
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
Delfi Black
NYHET
Side 1 av 7

366 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK