Ecco Flate Sandaler

13 treff

Om selskapet som lager ECCO-sandaler

ECCO har bygd opp navnet sitt og skapt sin nisje gjennom mer enn 50 år med utvikling av komfortable og slitesterke sko av høy kvalitet. ECCO er et av få skoselskaper som har sin egen produksjonslinje for å kunne opprettholde kvaliteten på fottøyet. Med bakgrunn som familieeid foretak fra Danmark, har ECCO kunder som fortsetter å kjøpe skoene deres gjennom hele livet. ECCO er kjent for sine überkomfortable sandaler, og selskapet har vært i bresjen for athleisure-trenden siden den oppstod. Med mer enn 19 000 ansatte verden over, er ECCOs visjon at hele verden skal kunne bevege seg på en naturlig måte. ECCOs grunnlegger, Karl Toolsbuy, mener at sko ikke skal måtte gås inn. De skal sitte perfekt – som en hanske – allerede ved første gangs bruk. ECCO sitt mantra er at skoen skal føye seg etter foten, ikke omvendt. I dag er ECCO en trend som brukes i 87 land, 20 millioner ganger i året.

Hvorfor ECCO-sandaler?

ECCO sine sandaler er lagd av eksklusivt og mykt skinn som glir over foten. Skinnet i alle ECCO-sandaler blir produsert i ECCOs egne garverier, og det blir perfeksjonert til det passer enhver fot. Alle sandaler fra ECCO er lette, pustende, slitesterke og komfortable. De regulerbare og fleksible remmne lar deg bruke sandalene akkurat som du vil. Sandaler som lar føttene dine puste og kose seg er de perfekte følgesvennene på deilige sommerturer. Med en fotseng som tilbyr essensiell fotbuestøtte, vil du aldri klage over vonde sko igjen. Du vil stå fritt til å nyte den solfylte dagen. Legg alle vonde minner om sko som gnager og klemmer bak deg, og ønsk dine nye, lykkelige føtter i komfortable sandaler velkommen.

Stilguide for ECCO-sandaler

I ECCO sin sandalkolleksjon finner du noe for enhver, med det store utvalget av farger og stiler. ECCO-sandalene er kjente for sine klassiske design med en moderne vri. Enten du er en fashionista med en forkjærlighet for komfort eller en fotballfrue som elsker å ha det gøy med barna, med sandaler fra ECCO er du klar for alt. I år kommer ECCO-sandalene i fire varianter: lukket hæl, åpne mules, T-rem og vevd front. Modellene med hælkappe er perfekt for alle som trenger litt ekstra støtte og for dem som gjør ærender og kjører mye. Åpne mules er supre for alle som trenger å kunne ta skoene av og på enkelt og ofte. Sandaler med T-rem er den perfekte kombinasjonen av pent og lekent. T-sandalene funker like bra på kontoret som på cocktail-partyet. Gi antrekket ditt litt bohemsk sjarm med sandalene med vevd front. De balanserer elegant på grensen mellom søtt og sexy, og tilfører looken din litt uanstrengt glamour.

Kjøp ECCO-sandaler online på Footway

Sandaler er det mest anvendelige fottøyet du finner. De er ikke bare unisex – hvem som helst kan bruke dem – de er også komfortable. Hyllene våre er stappfulle av sandaler. De er praktiske, de er gode å gå med, og de er søte og stilige. Det er rett og slett umulig å ikke like sandaler. I sommer syns vi du skal gjøre mer med sandalene dine på. Plask i vannet, slapp av i en hengekøye, utforsk en ny by, møt nye venner, finn på ting, nyt sommeren, og viktigst av alt – ha det skikkelig gøy. Kjøp ECCO-sandaler online på Footway i dag og gjør deg klar for å nyte sommeren til det fulle. Når du handler hos Footway er du garantert autentiske ECCO-sandaler. Du kan føle deg trygg når du handler hos oss – vi leverer alltid det beste. Det er viktig for oss på Footway at du koser deg med shoppingopplevelsen og har det gøy mens du titter. Har du noen spørsmål? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi hjelper deg mer enn gjerne!"
Side 1 av 1

13 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×