Gladiatorsandaler

2 treff

Sköna Marie sko– Komfort og stil

Sköna Marie sko er svenske sko av høy kvalitet. Skoene er midt i blinken for deg som vil at føttene skal ha det godt, samtidig som du vil se stilig ut.

Sköna Marie sko– Svensk gave til føttene

I 1894 grunnla svenske Erik Åqvist Ørebro Skofabrikk og dette var starten for Sköna Marie sko. I dag er det Pax Scandinavia som utvikler skoene, men produksjonsstedet er fremdeles i Ørebro. Målet er å lage sko som gir føttene en behagelig opplevelse. Skoene skal være komfortable, selv om du må gå og stå mye. I tillegg har de sørget for å gi kolleksjonene forskjellige uttrykk, slik at du som kjøper dem ikke bare får komfort, du får også stil. Hos dette merket finner du et godt utvalg av både sandaler, ballerinasko og boots, så her kan du gi føttene dine optimale forhold året rundt.

Sköna Marie sko– For glade føtter

Sköna Marie sandaler kommer i den velkjente helseskofasongen, som i de siste årene opplever en ny popularitet. Skoene er gode å ha på føttene og akkurat dette merket gir deg et stort utvalg av farger å velge mellom. Her kan du velge blant trygge og nøytrale farger som svart eller hvitt, samt sprekere varianter og kule mønstre. Liker du glitter og bling, finner du det og. Disse sandalene frisker opp ethvert sommerantrekk, uansett om du har på deg skjørt eller shorts. De er også ekstra kule til den lange sommerkjolen. Liker du å pynte deg, kan Sköna Marie ballerinasko være det du leter etter. Her får du behagelige sko, i delikate farger og med feminint snitt. Ikke glem at merket også kommer med stilige og klassiske sko og boots, som gjør at du kan sette komfort og stil i høysetet uansett sesong.

Gi dine Sköna Marie sko litt omtanke

Det er med Sköna Marie sko som med det meste annet, de varer lengre om du steller godt med dem. Det betyr at dersom skoene blir møkkete, kan du bruke en fuktig klut for å fjerne skitten. Våte sko bør lufttørkes i romtemperatur, fyll dem gjerne med avispapir, som trekker til seg fuktigheten. I dette merket brukes det mye lær som yttermateriale. Gi dem en god omgang med skopleie som er tilpasset læret. Dermed sørger du for at skoene dine får et langt og lykkelig liv. De vil beholde sitt gode utseende og oppfyller så dine ønsker om sko som gjør nytten sin i sesong etter sesong.

Sköna Marie sko online hos Footway

Billige Sköna Marie sko finner du hos oss på Footway. Vi har hurtig levering, samt fri frakt og retur. Det skal ikke være noen hindringer i veien for at du skal få en hyggelig handleopplevelse hos oss. Lurer du på om du har kjøpt de riktige skoene for deg, har du god betenkningstid. Vi har nemlig 180 dagers åpent kjøp. En god skohandel på nettet gjør du enkelt og trygt her hos Footway. Sjekk vårt utvalg allerede i dag!

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK