Sandaler & Tøfler

117 treff

Kjøp OAS Company sko online!

OAS Company sko har tropisk og eksotisk opprinnelse fra Spanias kyst. Dette er espadrillos med mange forskjellige morsomme mønstre og trykk, som passer til mange ulike antrekk i sommervarmen.

Med inspirasjon fra Middelhavet

OAS Company sko oppstod i 2010 i Barcelona, og har siden den gang levert fasjonable sko med god kvalitet og behagelig passform. Deres inspirasjon er hentet fra det herlige området rundt Middelhavet, og gjenspeiler den avslappede livsstilen der. Derfor satser de stort på espadrillos, de flate og behagelige tøyskoene. Hovedkontoret ligger fremdeles i Barcelona, for å bevare inspirasjonen og utvikle ideene rundt omkring Middelhavet. Nå selges skoene over hele verden til sommerlige ønsker og bruk. Merket står likevel for mye mer enn kun espadrillos til sommerlig bruk. OAS ønsker stort å gi deg sommer året rundt med slagordet ""Long live the summer"".

Bli sommerklar med OAS Company sko

I et morsomt og fargerikt utvalg av OAS Company espadrillos, finner du blant annet OAS Company Snake. Espadrillosene er kule og eksklusive og de har et slangeskinnmønster som gir dem et røft uttrykk. Dette, kombinert med det behagelige stoffet og passformen, gjør dem både tøffe og komfortable, og setter prikken over i-en på sommerantrekket. Kombiner et par espadrillos med denimshorts, en enkel overdel og en sommerlig hatt eller caps, og du er klar til å innta sommerens festivaler eller andre utflukter. Minimalistisk er flott får du kanskje ofte høre, og med disse skoene trenger du ikke nødvendigvis bruke mye tilbehør for å gi antrekket oppmerksomhet.

Enkle triks til å rengjøre skoene

Typisk for OAS Company sko er at de er flate sko laget i canvas med ulike farger og mønstre. skoene har gummisåle. Som alle andre sko er du nødt til å vaske og pleie dem for at de skal holde lengre. Disse tøyskoene er intet unntak. Mange tøysko kan enkelt vaskes i vaskemaskinen. Men om du ikke tør å gjør dette med disse skoene, er det best å vaske dem for hånd. Rengjør dem enkelt med varmt vann og mildt vaskemiddel. Bruk en skobørste eller tannbørste til å skrubbe vekk skitt, og skyll deretter med rent vann. Bruk et håndkle til å presse vannet ut av skoene. Deretter lar du dem lufttørke.

OAS Company sko online hos Footway

Her på Footway finner du et utvalg lave sko fra OAS Company. Det er enkelt å bestille det paret du liker, og vi garanterer deg en hurtig levering. I tillegg får du fri frakt, så det blir ingen ekstra utgifter. Om skoene ikke passer eller du ønsker å returnere dem av en annen grunn, kan du enkelt sende tilbake varen uten ekstra omkostninger ved bruk av vår 180 dagers åpne kjøp.

3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Clog K Melon
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Clog K Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Slide K Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Clog K Pool
3 FOR 2
Classic Clog K White
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 2

117 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK