Sko

782 treff

Lavhælede pumps – en gitt favoritt i garderoben

Lavhælede pumps er samlingsnavnet på sko som har en hæl på under fem centimeter. Ofte fører lavhælede sko tankene til tradisjonelle farger og bredere form, men dette stemmer ikke i det hele tatt! I dag lages en overflod av lavhælede modeller som du kan bruke både til hverdag og fest. For deg som er lei av å ha vondt i føttene etter en kveld i høyhælt, er lavhælede pumps det perfekte valget. De har samme form og stil som høyhælede pumps, men hælen er lavere slik at du får desto mer under hælen. Både når det gjelder farge og design finner du en verden av ulike stiler som går fra klassisk 50-tallsinspirerte pumps til moteriktige modeller med blokkhæl og kilehæl.

En sko som perfekt kombinerer stil og bekvemmelighet

Lavhælede sko er på mange måter sko som utstråler eleganse og kvinnelighet. Kombiner gjerne et par lekre platåpumps med et søtt miniskjørt eller et par fine frynsede jeansshorts for en ledig hverdagslook. Lavhælede pumps passer spesielt godt med korte skjørt og kjoler ettersom de gir en forlengende effekt på beina dine. Et par navypumps passer perfekt til jobbantrekket og gir den rette touchen av klassisk eleganse. Blokkhæl og peeptoe bidrar til en heftigere look når du skal ut med gjengen.

Sko med mye historie

Sko med hæl lagdes allerede på 1500-tallet og både kvinner og menn brukte hæl for å øke sin naturlige lengde med et par ekstra centimeter. På midten av 1800-tallet begynte man å lage hæler i varierende høyde og form, og inn på 1900-tallet ble hælsko en fundamental del av moten. Det var derimot ikke før først på 60-tallet at kvinner begynte å foretrekke sko med lav hæl. I dag har reglene for hvordan en hælsko skal se ut for lengst blitt avviklet. Nå gjelder det bare å trives med de hælene du velger å ha på føttene, enten du foretrekker pumps med lav stilett eller bredere kilehæl. Helhetsinntrykket er det viktigste, og kombinert med riktige klær er dette en svært anvendelig og god sko.

Stort utvalg av lavhælede pumps hos Footway

Footway har et bredt sortiment av lavhælede pumps. Du finner alt fra moteriktige hverdagssko til diverse varianter i metalliske farger eller i elegant stil. Blant de varemerkene som lager lavhælede pumps finnes Rieker, Vagabond og Steve Madden. I tillegg finnes det et antall andre merker som alle har et felles mål – å lage fine lavhælede sko for alle anledninger!

Jon Navy
Jon Black
SALE
M. Scuff Black
NEWS
Jon Grey
Erik Black
NEWS
Coquette Chestnut
NEWS
Blossom Black
FEW LEFT
Iris
Shoe Red
Dalla Dusk
SALE
Side 1 av 14

782 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK