Saueskinntøffel

14 treff

Tøfler: sko du har det bra i

Når du er sliten etter en lang arbeidsdag og endelig kommer deg hjem og bytter til deiligere tøy, hva gjør du da? Ganske sikkert, du tar på deg et par tøfler. Disse hjemmeskoene er designet for maksimal komfort, slik at din fot kan få hvile etter dagens strabaser, og slik at du virkelig kan ha det godt i de stundene du har for deg selv.

Perfekte sko til å daffe i

Tenk deg at du våkner opp om morgenen, pigg og uthvilt, og i stedet for å sette ned foten på det kalde gulvet så stikker du dem inn i et par myke og deilige tøfler. Mens du lager din favorittfrokost kjenner du hvor bra dine føtter har det og hvor godt du har det. Eller kanskje du akkurat har avsluttet et avslappende bad – da finnes det veldig lite som er bedre enn et par myke tøfler å ta på føttene. Senere kan du kombinere dine nye tøfler med favorittøyet ditt når du bare skal være hjemme og ta det rolig – du kjenner komfort fra topp til tå og kan nyte din alenetid på best mulig måte.

Slik ble tøffelen skapt

I Midtøsten var tøflene et symbol på fangenskap. Sultanens konkubiner fikk ha tøfler på seg, delvis for å ikke ødelegge de fine teppene, og delvis for å forhindre at de flyktet. På midten av 1600-tallet var det bare de aller rikeste som gikk med tøfler laget i fløyel, silke eller mykt lær. De gikk ofte med spraglete drakter som passet til fottøyet. I visse kulturer og land, som for eksempel Japan, viser man respekt for et hus og deres eiere gjennom å bytte fra sko til tøfler når man går inn hos dem man besøker.

Tøfler på nett hos Footway

Her på Footway kan du finne over 100 ulike modeller tøfler i alle farger og mønstre. Det er representanter fra store skodesignere som Diesel, Ralph Lauren, Toms, Shepherd og Bobux. Du som liker de klassiske ensfargede modellene designet først og fremst for komfort, kan finne ditt nye par her. Til og med du som liker de mer eksotiske, annerledes farger og print, kommer også til å finne masse å elske. Tøflene er for hele familien – morsomme, fargeglade tøfler med seriefigurer på for de aller minste, moteriktige modeller i sesongenes mest trendy farger for deg som liker å være først med det nye, og mer klassiske modeller for deg som synes at det viktigste mer et par tøfler er at de er deilige å gå med.

Side 1 av 1

14 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK