Ugg Saueskinntøffel

2 treff

Om selskapet som lager UGGS Australia

I motsetning til det navnet antyder, ble UGGS Australia grunnlagt i den sydlige delen av California, USA i 1978. Brian Smith, som opprinnelig er fra Australia, hadde en forkjærlighet for ekte saueskinnsfottøy og ville introdusere det til verden. Brian lot seg inspirere av den hverdagslige og komfortable Sør-Californiske stilen, satte i gang med å lage UGGS og solgte sine første par på strendene der. Han solgte ut sine første par på null komma niks. I løpet av få måneder ble UGGS ikke bare en sensasjon, men også en motestatement. UGGS oppfant et uanstrengt stiluttrykk som er både avslappet og komfortabelt.UGGS Australia er opptatt av etisk produksjon av saueskinn. Alt saueskinnet som inngår i produksjonen av UGGS Australia sine slip-ins og boots er et biprodukt av kjøttindustrien. UGGS Australia sine tøfler er også lagd av tosidig saueskinn av A-klassifisering, noe som betyr at det er av den ypperste kvalitet.

Hvorfor kjøpe UGGS Australia slip-ins

Vi har en veldig god grunn til å kjøpe UGGS Australia slip-ins – ultimat komfort. Hvis du noen gang har opplevd ukomfortable sko som gir deg gnagsår, hard hud og ubehag, vet du hva vi snakker om. UGGS Australia sine slip-ins er superkomfortable og passer føtter av alle størrelser og fasonger uten å gå utover det moteriktige designet. Skoene fra UGGS Australia vil raskt bli dine nye favoritter, med smørmykt saueskinn, deilig ull, og semsket skinn som glir på føttene. UGGS Australia slip-ins kommer også i morsomme farger og modeller. Skoene strekker seg fra vinterfottøy til sommersko til hverdagsbruk. Nå får du dem også i vanntette varianter. Enten det er sommer, vinter eller høstregn, sko fra UGGS Australia er det perfekte valget uansett vær.

Stiltips for UGGS Australia slip-ins

Hvis du spør oss, er slip-ins og tøfler fra UGGS Australia veldig enkle å style. Slip-ins er så anvendelige at de kan kombineres med en kort kjole, et A-formet skjørt eller bare de vanlige blå jeansene dine. Vi elsker også å bruke slip-ins med lange, flagrende skjørt eller culottes for et uanstrengt og avslappet antrekk. Du kan også bruke slip-ins når du skal tilbringe en dag på stranda, de vil se knallbra ut til bikini og solhatt, og de er superkomfortable i sola og på sand. Slip-ins er også praktiske for deg som liker å reise. Ikke nok med at de er superanvendelige og passer til alt, de er også veldig lette og tar liten plass i bagasjen. Hvis du liker å gå med slip-ins og tøfler, må du ha et par UGGS Australia slip-ins i skohylla. Du vil ikke bli skuffet.

Kjøp UGGS Australia Slip-ins Online

På Footway har vi et stort utvalg UGGS Australia Slip-ins og tøfler Online. Det er viktig for oss å kunne tilby det største sortimentet, så vi kan gi deg maksimalt med valgmuligheter uten at du må så mye som reise deg fra sofaen. Med UGGS Australia Slip-ins sitt store utvalg farger, modeller og størrelser, er du garantert å finne et par som passer perfekt for akkurat deg. Når du handler hos Footway får du garantert autentiske UGGS Australia slip-ins. Du kan føle deg trygg når du handler hos oss – vi leverer alltid det beste. Det er viktig for oss på Footway at du koser deg med shoppingopplevelsen og har det gøy mens du titter. Har du noen spørsmål? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi hjelper deg mer enn gjerne!

Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK