Sportsandaler

220 treff

Sportssandaler for deg som vil være komfortabel på turen

Sportssandaler er en type sandal som er tilpasset slik at den som bruker den føler seg så komfortabel som mulig på flere forskjellige måter. Det produseres blant annet sportssandaler i lette, men slitesterke materialer slik at skoene også tåler bruk i dårlig vær, og slik at huden kan puste. I tillegg til dette er sålene oftest tykke og designet for å ta imot støt, og passer på at skoen griper på underlaget. På den måten kan du som liker å ta deg rundt til fots finne et par sko som holder føttene dine svale og gode, men som også hjelper knærne og føttene dine underveis.

Sportssandaler finnes i flere modeller

Sportssandaler hadde et dårlig rykte i lang tid siden man forbandt de med stygge og umoderne sko. I dag er det imidlertid så mange forskjellige typer å velge mellom at sportssandaler ikke lenger bare ser ut på én måte. Nå finnes det snarere én modell for hver smak, formål og lommebok. Du kan finne diskré og stilrene modeller som man til og med kan bruke på jobben og fortsatt se profesjonell og stilig ut, men du kan også finne et par sportssandaler du kan gå på langturer i og være komfortabel hele veien – uten å kompromisse når det gjelder design.

Sko for deg som helst vil være utendørs

I starten ble det utviklet sportssandaler til trekking, eller hiking, hvor man selvsagt behøver et par som holder godt og kan tåle litt dårlig vær, men som også er lette på foten. Etter en stund begynte sandalene imildertid å brukes av de som bare ville ha et par komfortable og svale sko, uansett om det gjaldt jobben eller fritiden. I dag kan du finne sportssandaler fra flere forskjellige designere, blant annet velkjente sportsmerker, og du finner flere modeller av forskjellige typer og stiler.

Finn sportssandalene dine på Footway

Footway har massevis av sportssandaler, både til kvinner og menn, og dessuten til barn og ungdom. På denne måten er det lett å finne riktige sportssandaler om du for eksempel helst vil ha et par svarte, diskré sko, eller om du har et favorittmerke som du sverger til. Du kan også holde kontroll på at du ikke bruker for mye penger. Det er slett ikke vanskelig å finne de riktige sportssandalene!

Rio Tx Blue
SALG
Hällevik EP Blue
SALG
Salo Lt Pink
Runn Navy
Biom Raft Teaberry
SALG
Biom Raft Black
SALG
Runn Charcoal
Henry Black
SALG
Rio Tx Black
SALG
Askim Pink
Salo Dk Purple
Biom Raft Black
SALG
Flora Rose Dust
SALG
Esbo Navy
Anchor Black/grey
SALG
Biom Raft Black
SALG
433-0970 Pink
SALG
413-1631 Black
SALG
Emily Red/pink
SALG
Esbo Pink
SALG
Sunny Pink
SALG
Nyheter
Bri Blush
NYHET
Caja Cognac
NYHET
Sailor Wool Grey
NYHET
Esbo Leopard
NYHET
Esbo Camo
NYHET
Runn Navy/orange
NYHET
Runn Purple
NYHET
Salo Camo
NYHET
Side 1 av 4

220 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK