Sportsandaler

155 treff

Sportssandaler for deg som vil være komfortabel på turen

Sportssandaler er en type sandal som er tilpasset slik at den som bruker den føler seg så komfortabel som mulig på flere forskjellige måter. Det produseres blant annet sportssandaler i lette, men slitesterke materialer slik at skoene også tåler bruk i dårlig vær, og slik at huden kan puste. I tillegg til dette er sålene oftest tykke og designet for å ta imot støt, og passer på at skoen griper på underlaget. På den måten kan du som liker å ta deg rundt til fots finne et par sko som holder føttene dine svale og gode, men som også hjelper knærne og føttene dine underveis.

Sportssandaler finnes i flere modeller

Sportssandaler hadde et dårlig rykte i lang tid siden man forbandt de med stygge og umoderne sko. I dag er det imidlertid så mange forskjellige typer å velge mellom at sportssandaler ikke lenger bare ser ut på én måte. Nå finnes det snarere én modell for hver smak, formål og lommebok. Du kan finne diskré og stilrene modeller som man til og med kan bruke på jobben og fortsatt se profesjonell og stilig ut, men du kan også finne et par sportssandaler du kan gå på langturer i og være komfortabel hele veien – uten å kompromisse når det gjelder design.

Sko for deg som helst vil være utendørs

I starten ble det utviklet sportssandaler til trekking, eller hiking, hvor man selvsagt behøver et par som holder godt og kan tåle litt dårlig vær, men som også er lette på foten. Etter en stund begynte sandalene imildertid å brukes av de som bare ville ha et par komfortable og svale sko, uansett om det gjaldt jobben eller fritiden. I dag kan du finne sportssandaler fra flere forskjellige designere, blant annet velkjente sportsmerker, og du finner flere modeller av forskjellige typer og stiler.

Finn sportssandalene dine på Footway

Footway har massevis av sportssandaler, både til kvinner og menn, og dessuten til barn og ungdom. På denne måten er det lett å finne riktige sportssandaler om du for eksempel helst vil ha et par svarte, diskré sko, eller om du har et favorittmerke som du sverger til. Du kan også holde kontroll på at du ikke bruker for mye penger. Det er slett ikke vanskelig å finne de riktige sportssandalene!

608g9-45 Basalt
Offroad M Black
SALG
Offroad W Black
SALG
Offroad Multicolor
SALG
Offroad Navajo Brown
SALG
Henry Black
X-trincic Black
SALG
60800-42 Staub
Newport H2 Black
SALG
FÅ IGJEN
Jump Navy
SALG
Gozo White
SALG
Terra Sandal Black
SALG
Offroad Black
SALG
05278-24 Brown
22090-25 Tabak
25051-27 Brown
Heaven Navy
SALG
Posta Black
X-trincic Black
SALG
Cruise Marine
SALG
26761-14 Navy
Edana Black
SALG
68851-60 Champion
451-1043 Black
413-7294 Brown
SALG
Flash Black
SALG
W Tirra Black/Grey
SALG
413-8016 Fuchsia
Offroad Indigo
SALG
Venice H2 White
SALG
Side 1 av 3

155 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK