Sportsandaler

98 treff

Sportssandaler for deg som vil være komfortabel på turen

Sportssandaler er en type sandal som er tilpasset slik at den som bruker den føler seg så komfortabel som mulig på flere forskjellige måter. Det produseres blant annet sportssandaler i lette, men slitesterke materialer slik at skoene også tåler bruk i dårlig vær, og slik at huden kan puste. I tillegg til dette er sålene oftest tykke og designet for å ta imot støt, og passer på at skoen griper på underlaget. På den måten kan du som liker å ta deg rundt til fots finne et par sko som holder føttene dine svale og gode, men som også hjelper knærne og føttene dine underveis.

Sportssandaler finnes i flere modeller

Sportssandaler hadde et dårlig rykte i lang tid siden man forbandt de med stygge og umoderne sko. I dag er det imidlertid så mange forskjellige typer å velge mellom at sportssandaler ikke lenger bare ser ut på én måte. Nå finnes det snarere én modell for hver smak, formål og lommebok. Du kan finne diskré og stilrene modeller som man til og med kan bruke på jobben og fortsatt se profesjonell og stilig ut, men du kan også finne et par sportssandaler du kan gå på langturer i og være komfortabel hele veien – uten å kompromisse når det gjelder design.

Sko for deg som helst vil være utendørs

I starten ble det utviklet sportssandaler til trekking, eller hiking, hvor man selvsagt behøver et par som holder godt og kan tåle litt dårlig vær, men som også er lette på foten. Etter en stund begynte sandalene imildertid å brukes av de som bare ville ha et par komfortable og svale sko, uansett om det gjaldt jobben eller fritiden. I dag kan du finne sportssandaler fra flere forskjellige designere, blant annet velkjente sportsmerker, og du finner flere modeller av forskjellige typer og stiler.

Finn sportssandalene dine på Footway

Footway har massevis av sportssandaler, både til kvinner og menn, og dessuten til barn og ungdom. På denne måten er det lett å finne riktige sportssandaler om du for eksempel helst vil ha et par svarte, diskré sko, eller om du har et favorittmerke som du sverger til. Du kan også holde kontroll på at du ikke bruker for mye penger. Det er slett ikke vanskelig å finne de riktige sportssandalene!

Offroad W Black
SALG
Offroad M Black
SALG
Offroad Multicolor
SALG
Offroad Shadow White
SALG
Offroad Navajo Brown
SALG
NYHET
X-trincic Black
SALG
Jump Navy
SALG
X-trincic Black
SALG
Offroad Black
SALG
05278-24 Brown
413-8016 Fuchsia
SALG
25051-27 Brown
Newport H2 Black
SALG
451-1043 Black
SALG
Flash Black
SALG
Posta Black
26761-14 Navy
413-0283 Black
SALG
Heaven Navy
SALG
Venice H2 White
SALG
Edana Black
SALG
Offroad Indigo
SALG
26757-24 Zimt
Newport Bison
SALG
413-7294 Brown
SALG
413-0202 Black
SALG
413-1341 Black
SALG
451-0004 Black
SALG
Skipper Black
SALG
Wharf Black
SALG
Nyheter
25084-24 Zimt
NYHET
Crocband Flip W White
NYHET
Crocband Flip W Black
NYHET
Emily White
NYHET
Arizona Gold
NYHET
60885-00 Black
NYHET
Side 1 av 2

98 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK