Camper, Sportsandaler

11 treff

Camper – spansk stil

Camper ble grunnlagt allerede i 1877 på den lille øya Mallorca i Spania, og har vært styrt av den samme familien i fire generasjoner. I 1975 begynte en modernisering av selskapet og produksjonsmetodene, og de første klassiske Camper-skoene ble utviklet. Camper er først og fremst kjent for sko med en utrolig komfort, lagd av de beste materialer, og med fokus på ergonomi. Skoene gir deg en personlig stil, samtidig som du ikke må gi slipp på komfort eller stil.

Camper-sko med lang skomakerbakgrunn

Camper er en familiebedrift med lang skomakerhistorie. Grunnleggeren het Lorenzo Fluxà, og tanken var å møte den voksende etterspørselen med et skomerke som utstrålte nytenkende design med freshe ideer og modeller. Fluxà, som kom fra en skomakerfamilie, brukte sine håndverkkunnskaper og startet et modig nytt merke. Familien Fluxàs skomakerbakgrunn strekker seg helt tilbake til 1877, da Lorenzos farfar reiste til England og kom hjem med øyas første symaskin, og slik revolusjonerte han skomakerkunsten på øya. Skoene produseres fortsatt i byen Inca, som ligger i hjertet av Mallorca. Det unge designerteamet lager over 500 forskjellige modeller hvert år. I regi av fjerde generasjons Fluxà er merket i dag representert i over 40 land, og har unike butikker som er lagd av arkitekter og designere. Butikkene er som små kunstverk i seg selv, og er vel verdt en visitt hvis du befinner deg i nærheten av en av dem!

Avslappet stil med Camper-sko

Helt fra starten av har ordet "avslappet" hatt en spesiell betydning for merket. Den avslappede stilen er en mellomting mellom sneakers og pensko, en innovativ måte å skape sko som hvisker ut linjene mellom fritidssko og formelle sko. Den første skoen Camper lagde, het Camaleón, og den er et utmerket eksempel på enkelheten som gjennomsyrer merkets designfilosofi. Inspirert av de rustikke skoene som har blitt brukt av bønder ved middelhavet i århundrer, har denne skoen blitt en av de mest ikoniske modellene som Camper lager. Pelotas er en annen modell som svært mange har hørt om. Modellen har solgt over 11 millioner eksemplarer siden den kom ut i 1995, og den er en av merkets bestselgere den dag i dag.

Camper online på Footway

Finn de nye Camper-skoene dine allerede i dag. En avslappet sko til hverdagsbruk er et perfekt supplement til skogarderoben, og her hos oss på Footway har vi mange fine sko i avslappet stil! Med tusenvis av modeller og nyheter som kommer inn hele tiden, finner du garantert det du er ute etter. Gratis frakt og gratis retur, alltid og for alle. Ikke nøl, bestill drømmeskoene dine nå!

Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK