Fiona McGuinness, Sportsandaler

1 treff

Fiona McGuinness – sko for den moderne kvinnen

Det australske skoselskapet Fiona McGuinness retter seg mot den moderne og urbane kvinnen. Skoene er tilpasset deg som er på farten, og som samtidig er mote- og kvalitetsbevisst. Her kan du la deg inspirere av et bredt sortiment av Fiona McGuinness-sko.

Fiona McGuinness-sko – historie og materialer

Den australske designeren Rod Klau grunnla det fremgangsrike skoselskapet Fiona McGuinness. Ideen med skoselskapet var å skape komfortable og pene sko i spennende modeller til hverdagsbruk. Skoene blir lagd av ordentlig godt og solid skinn fra Europa. Designet er også tydelig inspirert av europeiske trender.

Fiona McGuinness-sko – stiltips og pleie

For å holde dine Fiona McGuinness-sko fine så lenge som mulig kan du børste vekk smuss og behandle skoene jevnlig med dertil egnede skinnpleieprodukter. Du kan raskt slenge sammen et flott antrekk med en kjole og et par Fiona McGuinness-sko.

Fiona McGuinness-sko online på Footway

Unn deg et par kvalitetssko fra Fiona McGuinness, og du kan være både pyntet og ha det komfortablet både til hverdags og til fest. Hos oss på Footway er det en enkel sak å finne nye, fine sko. Vi har samlet sammen et bredt utvalg kvalitetssko til alle trendbevisste kvinner. Frakt og retur er gratis, og du får alltid 180 dager med åpent kjøp.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK