Scarpa, Sportsandaler

2 treff

Scarpa sko, solid italiensk håndverk

I 70 år har Scarpa sko drevet sin virksomhet i regionen Asolo i Nord-Italia. Mye har skjedd siden produksjon av skinnsko ble startet. Nå brukes de beste materialene fra hele verden til å produsere sko designet for røff natur.

Tradisjon, lidenskap & storslagent håndverk

Det italienske merket Scarpa preges av en lang og begivenhetsrik historie. Det hele begynte i 1938, da den britiske forretningsmannen Rupert Edward Cecil Guinness Lee, også kjent som eier av bryggeriet Guinness, søkte Asolo i Nord-Italia for å undersøke muligheten for å starte et skoselskap. Regionen var og er fortsatt kjent for avansert skoproduksjon. Et par år senere valgte Guinness å innlede et samarbeid med familien Parisotto, som var spesielt kjent for sitt lærhåndverk i regionen. Denne investeringen viste seg å være svært verdifull. Scarpa har i dag blitt en av de ledende produsentene av klatresko og tilbehør for fjellklatring. Opp gjennom årene har Scarpa rettet sin oppmerksomhet på forskning og innovasjon, som innebærer at toppmoderne materialer inkluderes i produksjonsprosessen. Den etablerte produsenten vokser stadig, og produserer nå også joggesko uten skinn. De grunnleggende råvarene i en Scarpa sko har derimot forblitt uendret i 70 år– Tradisjon, lidenskap og storslagent håndverk.

Scarpa sko, en nødvendighet i ulendt terreng

Produkter fra Scarpa er populære over hele verden. Scarpa produserer ikke bare sko, men er også en av verdens ledende produsenter av skistøvler. Scarpa støvler er både i randonée- og Telemark Model. Merkets høye kvalitet bevises når respekterte organisasjoner i fjellredning gang på gang velger Scarpa som leverandør. Den italienske, amerikanske, franske og indiske hæren er ikke fornøyd med noe annet når de plasserer sine enheter i tøffe fjellmiljøer. Enten du er på vandring i den norske fjellheimen eller klatrer de massive fjelltoppene i Nepal, er det lett å kjenne igjen en sko fra Scarpa. Fra det store utvalget i Scarpa sko finner du alt fra joggesko til sko designet for den mest avanserte form for klatring. Scarpa damesko sørger for at utvalget er stort for begge kjønn. Merket er derimot mest kjent for sine tursko og klatresko. Merket er preget av både funksjonalitet og stilig design. Skinn er blandet med syntetiske materialer for å skape tursko som er pustende og vanntette. Skoene gir også brukeren støtte under mange timers vandring med tung ryggsekk. En Scarpa klatresko er karakterisert hovedsakelig ved den moderne utformingen i to lag. Det ytre laget av neon-farget plast har en mengde egenskaper som bidrar til et solid fotfeste, som er en absolutt nødvendighet i ulendt terreng. Under dette laget er en sko som holder på varmen. I de senere årene har merket også begynt å produsere Scarpa Cosmopolitan, komfortable joggesko som er robuste men også fasjonable nok til daglig bruk.

Sko som varer, ved riktig vedlikehold

Alle med Scarpa sko viser en tilhørighet til en livsstil som er preget av kjærlighet til naturen. Selv om tyngre klatresko ikke direkte er egnet for bruk ved lavere høyder, kan motebevisste friluftsfolk godt bruke Scarpa fjellsko og joggesko i hverdagen. Løpesko fra Scarpa klarer å unikt kombinere moderne stil med uslåelig komfort. Den fargerike blandingen av neonfarger passer perfekt inn i bybildet, og er et godt alternativ for deg som er nysgjerrig på annet enn store merker som Nike og Adidas. Scarpas tursko er lagd med spesielt stor omhu, da de er basert på det som la grunnlaget for hele virksomheten; lærhåndverk. I dag brukes syntetiske materialer og tekstiler for å innføre funksjonelle funksjoner, som bygger på turskoens legendariske arv. Skinnsko fra Scarpa er klar til bruk når man tar dem ut av boksen, men det er viktig å vaske bort skitt og søle etter bruk. Skal skoene vare så lenge som mulig, er det viktig å kontinuerlig behandle de med impregneringsmiddel. Selv sko i Gore-Tex materiale krever rengjøring. For å unngå at skitt blir lagret og skader fôret, er det viktig at du tar ut og rengjør innersålen med varmt vann.

Scarpa sko online hos Footway

Når du ønsker å handle Scarpa sko i Norge, kan du finne gode kjøp blant mange flotte Scarpa sko tilbud på nett. På vår nettbutikk kan du finne alt fra klatre- og tursko til moderne løpesko for de som krever ekstra støtte. Med våre raske leveranse får du skoene dine før du begir deg ut på neste fjell- eller joggetur. Vi vet at selv de beste naturopplevelse kan bli ødelagt av feil sko. Derfor får du alltid 180 dagers åpent kjøp hos Footway.

Nyheter
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK