Tøfler

457 treff

Slip-on-tøfler for fridager og eventyr

Slip-ons (også kjent som slip-ins) er sko uten spenner med en stor åpning som du enkelt stikker føttene inn i. En klassisk tøffel på mange måter, og perfekt for lange søndagsmorgener når kaffen putrer i trakteren. Her finnes det også mer sporty slip-ons som passer på verandaen, på stranden eller på båten.## Stammer fra indianerne

Akkurat som sine søstre, slip-on-skoene, stammer slip-ons fra Nord-Amerikas indianere og deres mokkasiner. De forsto tidlig at et par tøfler skal være enkle å ta av og på. I dag brukes slip-ons av mange, og er et perfekt tilskudd til tøffelsamlingen.

Slip-ons for alle anledninger

På Footway har vi samlet slip-ons for alle tenkelige anledninger. Her er det sporty slip-ons fra Scholl, som passer bra når du trenger litt mer feste – kanskje på bryggen, etter badstuen eller på båten?

Scholl Jump Navy er en funksjonell slip-on som er populær fordi den passer bra å stå lenge i. Utmerket for deg som står på jobben. Sålen er ordentlig oppbygget under foten for å gi deg komplett støtte. Modellen er produsert i elastisk syntetmateriale, som følger fotens bevegelser og står imot fuktighet.

Her finner du også

Shepherd Leon Grey, en populær tøffel i saueskinn. En av merkets mest populære modeller som bare ber om en stund foran komfyren. Saueskinn er et vidundermateriale å gå barføtt i, ettersom materialet tåler fuktighet såpass bra og samtidig holder varmen.

Leter du etter varme tøfler, bør du se nærmere på kanadiske

Sorel Slide W Incense med yttermateriale i mokka og en innside fylt med herlig, behagelig ull. En drøm å sette føttene i etter en lang tur i skibakken eller den sørpete gåturen hjem etter jobben.

Slip-ons for barn

Slip-ons (eller slip-ins) er en veldig god barnesko. Hvorfor? Jo, barn elsker som kjent å løpe ut og inn av huset, spesielt når sommersolen steker ute. Å snøre på seg skoene hver gang, blir noe de blåser i til slutt. Resultatet kjenner du sikkert til. Med slip-ons går det superraskt å ta av seg skoene, og barnas eventyr kan komme i første rekke.

Barnas føtter blir lette kalde om vinteren, og et kaldt gulv er ikke det beste akkurat da. Et par varme ulltøfler blir redningen! Kanskje med et flott Batman-trykk? Også for barna passer ull bra, ettersom små barneføtter kan svette litt mer, og det tar ullen effektivt hånd om.

Slip-ons online på Footway

Vi har samlet over 150 par funksjonelle, deilige og flotte slip-on-tøfler som du kan sette føttene i. Velg blant merker som Duffy, Shepherd, Scholl, Sorel, Kavat og mange andre for å finne dine nye favoritter. Du får alltid fri frakt, fri retur og 180 dagers åpent kjøp på Footway – og vi leverer raskere enn du rekker å si ”kos”.

Open Heel Petrol
3 FOR 2
Jessica Chestnut
3 FOR 2
Jon Navy
3 FOR 2
A-02-00
3 FOR 2
Hugo Oiled Antique
3 FOR 2
Jessica Stone
3 FOR 2
Isak Black
3 FOR 2
Ystad Pink
3 FOR 2
Jessica Antique/Grey
3 FOR 2
1552-90 Black
3 FOR 2
484-0292 Black
3 FOR 2
Cilla Navy
3 FOR 2
Dalla Natural
3 FOR 2
Jon Grey
3 FOR 2
Scufette Espresso
3 FOR 2
3 FOR 2
AA-06-00
3 FOR 2
Coquette Chestnut
3 FOR 2
Pernilla Creme
3 FOR 2
Iris Pink
3 FOR 2
Iris
3 FOR 2
Cilla Grey
3 FOR 2
Tiger Toffee
3 FOR 2
Nancy Light Grey
3 FOR 2
3 FOR 2
Jon Black
3 FOR 2
Bella Antique/Cognac
3 FOR 2
Jessica Camel
3 FOR 2
Open Heel Grey
3 FOR 2
3 FOR 2
Birro Antique/Stone
3 FOR 2
Ulle Original Denim
3 FOR 2
3 FOR 2
Hugo Antique/Cognac
3 FOR 2
97-10446 Light Pink
3 FOR 2
Rosa
3 FOR 2
451-1005 Black
3 FOR 2
Torino Stone
3 FOR 2
Scuff Espresso
3 FOR 2
Ystad Black
3 FOR 2
97-10446 Black
3 FOR 2
Classic Evergreen
3 FOR 2
Shoe Red
3 FOR 2
Ulle Original Denim
3 FOR 2
Side 1 av 8

457 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK