Søk etter favorittskoene her!
Side 1 av 1

Sanders Sko Online

Sanders sko står for kvalitet

Sanders sko gir dine undersåtter en sann glede når de trasker rundt der du måtte ønske det til enhver tid. Lett på foten og god formgivning, gjør enhver spasertur til en lek uten trøtte føtter.

Sanders sko startet takket være to brødre!

Sanders sko har blitt en legende. Det hele startet i en liten landsby i England i 1873. De to brødrene Sanders ansatte fem arbeidere, men ordrene ekspanderte og i 1912 hadde de 70 arbeidere. Alt ble laget for hånd og frem til i dag er både skoene og støvlene håndlaget. Under 1. verdenskrig laget de 6000 par soldatstøvler. Etter krigen startet de med leveringer over hele landet og i dag leverer de til tretti land over hele verden. Dette forteller mye om omsorg og nøye arbeid for hver eneste sko som blir laget. Dette er kvalitet av ekte vare, så her vet du hva du betaler for.

Sanders sko handler om komfort

Sanders Curling i semsket skinn er blitt en bestselger med glidelås. Den er utviklet for damer som liker å kle seg med stil til enhver anledning. Du finner dem i alle farger, slik at de passer til mange antrekk. Med disse har du garantert en flott stil uansett hva du skal. Når det gjelder Sanders Jamtland er de spesielt utviklet i mokka med lammeull, rågummi og glidelås. Dette er valget for herrer, som til enhver tid vil føle seg stilige og tidløse. Her investerer du i sko, som kan brukes gjennom sesongene og som sørger for at føttene dine har det bra i lekkert design.

Fantastisk materiale og enkel pleie

Sanders sko lages av de beste materialene. De er håndlaget fra bunnen av, så det lønner seg å ta vare på dem. Det finnes så mange pleiemidler for sko, så finn ett som er tilpasset det materialet du har i dine sko. Impregnering før bruk, samt fjerning av skitt og smuss med en lett børste eller fuktig klut, gjør at skoene holder seg pene lenge. Det er lurt å la dem tørke i romtemperatur og la dem hvile litt før neste bruk. Spesielt sko av semsket skinn krever litt ekstra pleie for å holde seg pene, men disse flotte skoene er garantert verdt den ekstra tiden du legger i dem.

Sanders sko online hos Footway

Sanders sko i Norge bestiller du selvsagt fra Footway. Det finnes flere grunner til dette, du har hurtig levering og varene finnes alltid på lager. Du har fri frakt og retur, skulle dette være nødvendig. Det er ikke alle som kan tilby 180 dagers åpent kjøp, men det gjør vi. Så her bestiller du trygt og alltid med vår garanti.

Side 1 av 1
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×