Sanita Clogs, Sko

8 treff

Sanita Clogs sko – tresko av meget god kvalitet

Sanita Clogs er komfortable tresko fra det kjente danske merket Sanita, som har laget sko helt siden 1907. Dette er tresko av meget god kvalitet og med en komfortabel passform som kan brukes både til arbeid og fritid, med moteriktig design og et klassisk, skandinavisk utseende. Sanita lager tresko for hele familien og som gir deg støtte og komfort hele dagen – enten du trenger praktiske sko på fritiden eller profesjonelle tresko til jobben.

Riktig vedlikehold av dine Sanita Clogs sko

Som med sko flest, er det viktig å vite hvordan du tar vare på treskoene dine sånn at de holder seg fine lenger. Dette gjelder også for dine tresko fra Sanita, som man kan gå over med en fuktig klut eller svamp og litt mildt såpevann om de skulle bli skitne. Det er viktig at man ikke bruker sterke vaskemidler på treverket, og at man lar skoene tørke langsomt i lufttemperatur og ikke i direkte sollys. Hvis fargen på treskoene skulle falme kan man friske den opp med litt treolje. Bruker du Sanita tresko på jobben, er det ekstra viktig at du tar godt vare på skoene og lufter dem godt hver dag. For de som er på beina hele dagen er det viktig med gode sko, og derfor er det ekstra viktig at man tar godt vare på dem.

Sanita Clogs sko – treskoene er tilbake i motebildet

Sanita har et stort utvalg av tresko – både profesjonelle modeller som passer godt til de som trenger gode sko på jobben, men også elegante og lekre sko som kan brukes både til hverdag og fest. Hos Footway finner du utallige tresko med både høy og lav hæl som ser flotte ut til både hverdagslige jeans og pene selskapskjoler. Eller hvorfor ikke style den klassiske dressjakken og de korte ankelbuksene med tradisjonelle og fargerike tresko med høy hæl? Dette er komfortable sko som tåler å brukes og med mykt treverk og fleksibel gummisåle som gjør det mulig å danse seg gjennom natten uten at føttene blir slitne. Treskoene er på full vei tilbake i motebildet, så her er det bare å velge ut sine favoritter først som sist.

Footway hjelper deg med dine Sanita Clogs sko

Hos Fooway ønsker vi at alle våre kunder skal være fornøyd med kjøpet og derfor har vi gjort det enda enklere for deg med en forlenget angrerett på hele 180 dager. Så hvis dine Sanita Clogs sko ikke sitter som de skal, eller du rett og slett angrer på kjøpet, er det bare å sende skoene i retur og du får pengene tilbake. Har du spørsmål eller problemer i forbindelse med bestillingen, er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Innlegg om Sanita Clogs
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Jill Nude
3 FOR 2
Hedi Red
3 FOR 2
Hedi Beige
3 FOR 2
Lila Taupe
3 FOR 2
Menna Yellow
3 FOR 2
Viva Blue
3 FOR 2
Farina Mid Brown
3 FOR 2
Sinja Ant.brown
3 FOR 2
Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK