Saucony, Sko

23 treff

Saucony sko – med lidenskap for løping

Saucony sko er det fargerike valget for utøvere som ønsker å ta løpingen sin til et nytt nivå. Skoenes eksepsjonelle demping vil få deg til å fly oppover bakkene.

I bransjen siden 1898

Saucony sko har lange tradisjoner med produksjon av løpesko. Helt siden 1898 har de lagd sko av høy kvalitet for de som er aktive i løypene. Det amerikanske merket har blant annet produsert sko for OL-vinneren Rod Dixon. Målet var, og er å lage de best mulige løpeskoene, enten du løper på en tredemølle, på en skogssti eller i et maraton på asfalt. Selskapet streber alltid etter å tilpasse skoene etter løperens krav og stadig utvikle nye teknologier som vil gi deg bedre resultater. Saucony har senere utviklet såkalt SAUC-FIT-teknologi som omslutter vristen og buen på foten for økt komfort samtidig som hælen får god støtte. Hvilke sko du velger avhenger mye av din smak, løpeteknikk og selvsagt hvor du løper. Men én ting er sikkert: Hvis du har lidenskap for løping, er Saucony et svært godt valg.

Saucony sko for løping og gåing

Saucony spasersko er egnet for fotturer, både i byen og i tøffere omgivelser. Skoene har såler som er bygd for å gi virkelig god støtte og er mer stabile enn for eksempel barfotsko. Saucony Grid er sneakers med et retro preg som er designet for å ha et godt grep på underlaget, og som gir liten risiko for å skli. Et annet godt valg er Saucony Kinvara – en fleksibel og lett løpesko med svært god demping. Sålen består av flere lag, og i mellomsåle-teknologien har everRun blitt brukt for å gi demping og beskyttelse mot småsteiner og andre gjenstander. Kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av farger og utseende i tillegg til bunnsolid kvalitet.

Ta vare på joggeskoene

Saucony sko er lagde for å brukes ute i all slags vær, men det gjør også at skoene kan bli skitne. Blir joggeskoene dine skitne, kan du vaske dem i maskinen på 30 grader for å få dem rene igjen. I et par sko samles det mye svette og etter en stund begynner de å lukte vondt, selv om de fortsatt holder formen og er intakte. Å vaske skoene dine kan selvsagt hjelpe mot vond lukt, men et annet tips er å legge skoene i fryseren over natten. Dryss gjerne litt bakepulver i skoene og la pulveret ligge i skoen i et par timer for å tiltrekke seg lukten. Støvsug deretter bakepulveret og vips så har du en luktfri sko.

Saucony sko online hos Footway

Her på Footway finner du sportssko til gode priser. Gjør løpingen til en livsstil og skaff deg sko som ikke bare er behagelige, men også stilfulle. Her finner du fargerike sko som garantert vil få deg oftere ut for en jogge- eller gåtur. For at du skal komme i gang så fort som mulig har vi en rask levering, fri frakt og fri retur på alle bestillinger.

Innlegg om Saucony
D
Dag Hauge -
Vis flere innlegg
3 FOR 2
3 FOR 2
Guide Iso Navy/red
3 FOR 2
Ride Iso 2 Peach
3 FOR 2
3 FOR 2
Guide Iso Red/black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 1

23 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK