Sebago, Sko

78 treff

Sebagos sko - en ekte klassiker

Sebago sko har en lang historie og har gjort seg kjent som den mest ikoniske seilerskoen. Lette og ledige sko med god kvalitet og holdbar som er laget i skinn og semsket skinn for å tåle mye.

Sebago - den klassiske seilerskoen!

Sebago sko har siden 1946 opparbeidet seg et rykte for å være den klassiske amerikanske seilerskoen. De startet opp i New England og har siden første dag fokusert på kvalitet og tradisjonelt amerikansk håndverk. Skoene er ment for å tåle sjøens påkjenninger og likevel se bra ut, og de blir faktisk mer komfortable jo mer du eksponerer de for elementene! Skoene er basert på mokasiner som først ble laget av indianerne. Sebago har videreutviklet denne teknikken for å gjøre skoene kulere, mer holdbare og slitesterke. Det er en grunn til at Sebago har opparbeidet seg tillit i det maritime miljøet hele verden over.

Sebago sko - et stilikon!

Sebago Dockside er den klassiske seilerskoen. De passer perfekt til en avslappet og ""preppy""-stil. Docksides i skinn passer godt til klassiske farger som khaki og marineblått. Om du ønsker noe litt mer formelt kan Sebago loafers være et godt valg. De kan kles både opp og ned, men i større grad enn Docksides. Sebago lager mange ulike modeller og du vil garantert finne noe som passer deg og din stil. Skoene passer perfekt til en aktiv og urban livsstil i byen, men det er langs stranda og på sjøen at disse skoene kommer til sitt rette element. Et par Docksides eller loafers vil alltid se bra ut!

Slitesterkt semsket skinn

Sebago sko er laget i semsket skinn som bare vil se bedre ut med tiden. Skinnet er slitesterkt og passer perfekt til skoenes ledige stil. Skoenes unike mokasin-konstruksjon gjør at de er svært behagelige å ha på seg selv i varmt vær. Om du tar vare på skoene vil de kunne vare i årevis. For å forsikre deg om at skoene holder lengst mulig er det lurt å ta godt vare på de ved å behandle de med et skinnpleieprodukt med jevne mellomrom. Dette vil tilføre fuktighet til det semskede skinnet og gjøre at skoene ser renere ut og tåler nye påkjenninger.

Sebago sko online hos Footway

Sebagos sko tilbud på nett finnes hos Footway. Det å handle sko på nett kan være vanskelig og utfordrende, men hos oss på Footway trenger du ikke å bekymre deg for noe da vi alltid tilbyr deg hurtig levering, fri frakt og retur og 180 dagers åpent kjøp slik at du alltid blir fornøyd når du handler sko på nett hos oss.

Innlegg om Sebago
S
stein olav berg-olsen -
A
Atle Solvang -
Vis flere innlegg
Neples Tech Navy
SALG
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Triton Brown/dk Brown
FÅ IGJEN
Docksides Navy
SALG
FÅ IGJEN
Triton Brown Cinnamon
FÅ IGJEN
Byron Dk Brown
FÅ IGJEN
Kedge Tie Brown
SALG
Foresider Dk Brown
FÅ IGJEN
Tirso Taupe
SALG
John Suede Black
SALG
Cordoba Black
FÅ IGJEN
Merida Black
FÅ IGJEN
Simsbury Brown
SALG
Side 1 av 2

78 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK