Selected Sko Online

3 treff

Selected-sko – for en herlig skandinavisk stil

Selected-sko er det perfekte valget for deg som vil ha sko i lekker skandinavisk design. Velg mellom forskjellige modeller, farger og materialer, og finn paret som passer aller best til stilen din.

Selected-sko – bakgrunn og kolleksjoner

Selected ble grunnlagt i 1997, og i begynnelsen lagde de bare herreklær. Siden 2008 har også dameklær blitt en del av merket, som i dag har blitt delt inn i en dameseksjon som heter Selected Femme, og en herreseksjon som heter Selected Homme. Selected er nordisk, og hvert eneste plagg og par med sko fra merket har den autentiske skandinaviske looken som mange kunder over hele verden er ute etter.

Stilren look med Selected-sko

Med sko fra Selected blir antrekket ditt komplett. Velg mellom modeller i klassisk stil med naturlige farger – eller fargerike kulører for en mer spennende stil. En av merkets mest populære modeller er Selected loafers, som er perfekte på late sommerdager.

Shop Selected-sko og -loafers online

Shop de nye Selected-skoene dine online hos oss på Footway. Takket være våre raske leveranser og åpent kjøp i hele 180 dager er det minst like lett som å handle i en fysisk butikk. Alle våre kunder får også fri frakt og fri retur på sine ordre.

Yoshi
FEW LEFT
Vic Suede
FEW LEFT
Sel East
FEW LEFT
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK