Sko

56 treff

Australsk mote med Senso-sko

La føttene vandre i sko fra et av Australias fremste og mest moderne skomerker. Sko fra Senso kan tilby sko til alle dager og anledninger i livet ditt, med et friskt, positivt og stilbevisst design. Finn dine favoritter i dag!

Senso-sko – bakgrunn og historie

Senso ble etablert i 1980 av et australsk par. De hadde oppdaget at markedet hadde et behov for moderne sko av høy kvalitet til rimelig priser, og derfor lanserte de dette merket. I dag er Senso et av Australias mest populære merker innen ikoniske- og moderne sko.

Finn riktig Senso-sko

Senso har flere modeller å velge mellom, slik at du er sikker på å finne sko til alle sammenhenger. Velg mellom avslappende sko i hverdagen eller lekre stiletthæler til kvelden. Merket jobber med spennende materialer og farger – noe som gir et unikt utseende, uansett skomodell!

Kjøp Senso-sko online

Finn dine nye favoritter fra Senso sko i dag, online hos oss på Footway! I tillegg til et stort skoutvalg kan vi tilby deg som kunde rask leveranse samt fri frakt og retur. Dessuten har du 180 dagers åpent kjøp, slik at du i ro og fred kan prøve skoene dine hjemme.

Alba Mocca
FÅ IGJEN
Alba Weiß
SALG
Alba Weiß
SALG
Alba Schwarz
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Bertina
SALG
NYHET
Yugo
SALG
Willow
SALG
Adela
SALG
Xavier
SALG
Unique
SALG
Janet
SALG
Xenia
SALG
Rene II
SALG
Yugo
SALG
Winona
SALG
Jordan I
SALG
Guy
SALG
NYHET
Guy
SALG
NYHET
Side 1 av 1

56 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK