Shabbies Amsterdam Sko Online

0 treff

Stilig hverdag med Shabbies Amsterdam-sko

Med Shabbies Amsterdam-sko kan du føle deg både komfortabel og stilig hele dagen. Merket har stilige Shabbies Amsterdam-boots og -støvler som fungerer både på jobben, fritiden og til pubrunden. Finn dine favoritter hos oss på Footway!

Fred de la Bretonière og Shabbies Amsterdam-sko

Fred de la Bretonière er mannen bak merket Shabbies Amsterdam, som ble grunnlagt i 2004. Merket kom som et supplement til de andre linjene for sko og vesker, som har fått stor oppmerksomhet. I dag er Shabbies Amsterdam-sko et populært og ettertraktet skomerke med boots og støvler.

Finn riktig modell av Shabbies Amsterdam-sko

Shabbies Amsterdam-sko finnes i ulike modeller, avhengig av anledning og smak. Mange foretrekker Shabbies Amsterdam-boots, som både finnes som flate modeller og med liten hæl, men også støvler med høyere skaft er populære. Samtlige sko fra Shabbies Amsterdam går i naturlige fargeskalaer med kulører fra beige til brunt og svart.

Kjøp Shabbies Amsterdam-sko online

Finn favorittene dine fra Shabbies Amsterdam og kjøp dem online. Når du handler hos oss, får du raskt de nye skoene dine, og vi har åpent kjøp i opp til 180 dager – alt for at du skal kunne teste skoene hjemme i ro og mak. Vi tilbyr også gratis frakt og gratis retur på alle bestillinger.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK