Shoe Shi Bar, Sko

6 treff

Lekre sko fra Shoe Shi Bar

Shoe Shi Bar kan høres japansk ut, men skoene kommer faktisk fra Danmark. Merket som har eksistert i over ti år, kjennes igjen på de klassiske og stilrene modellene med en vri og fargerike detaljer.

Shoe Shi Bar-sko – bakgrunn

Det danske merket Shoe Shi Bar sko er, i tillegg til sin danske herkomst, influert av kulturer fra Italia og Afrika. Grunnlegger Samir Souid vokste opp med en far i motebransjen, og Samir fikk ofte være med faren på jobb. Dette førte til at han tidlig utviklet en interesse for sko. I 2001 ble interessen og hobbyen til et yrke, da han startet sitt eget merke.

Finn Shoe Shi Bar-sko som passer stilen din

Shoe Shi Bar-sko blander skandinavisk stilrenhet med farger og materialer fra sørligere strøk og kommende trender og stiler. Det resulterer i spennende sko som passer til mye, men som også kan piffe opp antrekket ditt og gjøre det ekstra spennende! Velg mellom boots, høyhælte sko, lave sko og Shoe Shi Bar-sandaler.

Shop Shoe Shi Bar-sko online

Kjøp sko fra Shoe Shi Bar online hos oss på Footway. Vi gir alle våre kunder rask levering og gratis frakt og retur. I tillegg får du åpent kjøp i 180 dager, så det blir lett for deg å prøve skoene dine hjemme.

Innlegg om Shoe Shi Bar
Anonymous -
Vis flere innlegg
Barbette
SALG
Barbette
SALG
Nuno Gold
SALG
Wedge
SALG
Wedge
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK