Skechers Sko Online

59 treff

Skechers sko – tøffe og komfortable siden 1992

Skechers sko hadde sin spede begynnelse i 1992, da Robert Greenberg i et strandhus i California designet et par arbeidsstøvler som senere skulle ende opp som selve symbolet på Grunge-epoken. I dag er Skechers blitt et av verdens bestselgende skomerker, med en kolleksjon som har vokst til flere tusen modeller og som dekker et bredt sortiment av sko. På Footway har vi et stort utvalg av Skechers sko, så her er det bare å klikke seg gjennom modellene– du finner garantert et par som faller i smak!

Ta godt vare på dine Skechers sko

Sko lages for å brukes, men innimellom trenger de også litt pleie og omtanke. Sørg for at dine Skechers sko får riktig vedlikehold sånn at de holder seg fine lenger. Impregner skoene dine før bruk sånn at de blir både smuss- og vannavvisende. Sørg også for at skoene tørker godt mellom hver gang de brukes, og vask skoene med en fuktig klut og mild såpe. Legg aldri skoene dine i tørketrommel eller varmeskap da dette kan ødelegge formen og skade materialene. Skinnsko bør også smøres jevnlig med skokrem eller voks sånn at skinnet holder seg mykt og pent.

Alltid riktig skodd med Skechers sko

Skechers sko kommer i utallige modeller og fargekombinasjoner, med kolleksjoner som alltid ligger et stykke foran de andre når det gjelder trender. Enten man ønsker et par trenings- eller joggesko, støvletter eller sandaler – Skechers sko har modeller som passer for enhver anledning og årstid. Skechers sko gir deg både komfort og passform i tillegg til et stilig og moderne design. Dette er skoene for deg som vil gi et kult og avslappet inntrykk, enten du har på deg en råflott dress eller hverdagslige jeans. Ingenting er så kult som å mikse det uformelle med det formelle, og dette er skoene som gir deg den rette stilen enten du skal på jobb eller fest.

Skechers sko på Footway

Hos Footway finner du alltid de beste skoene til de beste prisene, og vi har et stort utvalg av Skechers sko som passer ethvert behov. Vi sørger alltid for rask levering, og skulle det vise seg at skoene ikke passer har du hele 180 dager på deg til å returnere varen og få pengene tilbake. Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med kjøpet ditt, og har du spørsmål om produktet eller bestillingsprosessen, er det bare å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg!

Innlegg om Skechers
A
Ann sylvi Andersen -
E
Elly -
Vis flere innlegg
Go Run 600 Bkrd
SALE
Go Vulc 2 Blk
SALE
Mens Bbk
SALE
Mens Delson Blk
SALE
64589 BOL
SALE
Elite Flex Bkgy
SALE
Status 2,0 Blu
64996 BRN
SALE
Mens Cdb
Mens Marauder Bbk
FEW LEFT
Status 2,0 Nvy
SALE
Go Walk 4 Bbk
SALE
Mens Bbk
SALE
51368 BBK
SALE
Go Run 600 Bkw
SALE
Delson Bkgy
SALE
Segment BLK
SALE
Verdict BOL
SALE
64355BLU Blue
SALE
52106 NVGY NVGY
FEW LEFT
Gundy DSCH
SALE
Gundy BLK
SALE
Verdict WTN
SALE
Deal maker BKLM
FEW LEFT
Side 1 av 1

59 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK