Chukka sneakers

58 treff

Chukka-sneakers – en ny type herresko

Chukka-sneakers er sannsynligvis den eneste typen herresko som faktisk er mulig å bruke både i villmarken og i byen. Designet på skoene i kombinasjon med en ekte gummisåle, har gitt chukka-sneakers et fasjonabelt utseende samtidig som det er en veldig praktisk og bekvem sko å gå i. Det her er sneakers for menn som liker å kle seg avslappet og elegant, men samtidig stiller høye krav til kvalitet og komfort.

En perfekt blanding av stil og komfort

Chukka er synonymt med kvalitet, stil og komfort. De fleste modeller av chukka-sneakers lages i klassiske farger, noe som gjør at de passer like bra til jobbtøyet som til en fin avslappet jeanslook. Designet er enkelt elegant og minner ofte om den sportsinspirerte Oxford-stilen. Det går an å velge blant en mengde ulike modeller som kommer både med og uten lisser, i materialer som lær og semsket skinn. Deres elegante form og tynne såle gjør at det kjennes like riktig å bruke et par chukka-sneakers hjemme som sammen med bukser og blazer for en deilig avslappet følelse.

En polo-inspirert sko

Ordet «chukka», som har gitt navnet til chukka-sneakers, kommer fra polo (sporten, ikke det velkjente merket). Innen polo er en chukka (eller «chukker») et spill som varer i syv minutter. Hver polo-kamp består typisk av fire til åtte chukkas. Grunnen til at chukka-sneakeren fikk sitt navn derfra er at den likner på de sportsskoene som ble brukt av polospillere. Den tradisjonelle chukka-sneakeren har to eller tre hemper maksimalt, men i de senere årene har merker som Nike fått tradisjonalistene til å skjelve med sine modeller med seks hemper. Hertugen av Windsor brukte chukka-sneakers allerede i 1924 under en reise i USA, hvilket bidro til at sneakeren ble kjent på andre siden av Atlanteren. En variant av chukka-sneakers er chukka-boots, også kjent som ørkenstøvler. I stedet for lærsåler har disse støvlene gummisåler for et bedre grep i ørkenterreng. Etter andre verdenskrig startet Nathan Clark skoforetaket Clarks som introduserte chukka-støvler for en bredere kundekrets.

Chukka-sneakers på Footway

Footway har et bredt sortiment av chukka-sneakers. Det er hundretalls av modeller fra Vans, Ecco og Lacoste i utvalget. Dessuten kan du finne moderne, svensk-designede chukka-sneakers. Vi tar jevnlig inn sko som kan komplementere og utvide din garderobe. Dette er et tilskudd som passer bra inn hos de aller fleste, og som ofte blir brukt daglig!

Soft 7 Black
3 FOR 2
Byway Black
3 FOR 2
Byway Tred Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Formiga Black
3 FOR 2
3 FOR 2
73-04746 White
3 FOR 2
Tanaro Blue
3 FOR 2
T900 Mid Wkt M Black
3 FOR 2
Sevrin Mid 317 1 BRW
3 FOR 2
3 FOR 2
Vivi Black
3 FOR 2
Snoo-Zee Light Blue
3 FOR 2
3 FOR 2
Jilly Fam12 Black
3 FOR 2
Jemima White
3 FOR 2
Evan Hi Tx White
3 FOR 2
Ampthill Lcr2 Blk/Blk
3 FOR 2
Turna Petrol/kombi
3 FOR 2
3 FOR 2
5612905 Khaki Khaki
3 FOR 2
Pursuit Red, Brown
3 FOR 2
B100 Mid Dot M Black
3 FOR 2
Galena Black
3 FOR 2
Bo Chipp Quilted
3 FOR 2
Arlo Two Studio Green
3 FOR 2
Lewis Navy/Tan
3 FOR 2
Massie True Black
3 FOR 2
Turbo Blk
3 FOR 2
Public Estate Mid
3 FOR 2
Swich Cordovan
3 FOR 2
Brooklyn Mid Navy/Tan
3 FOR 2
RE-STYLE MID COGNAC
3 FOR 2
Vertigo Anthracite
3 FOR 2
Side 1 av 1

58 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK