Høye Sneakers

1 treff

Høye sneakers – en ny variant på en klassiker

Sneakers er en moderne klassiker, og de har gjennom årene blitt oppdatert fra vanlige sneakers med en skjult hæl, eller med en design som gjør at de går høyere opp på beinet. Høye sneakers kan brukes både til hverdags som til en fin kjole. Et par stilige høye sneakers kan løfte ethvert antrekk og kan brukes gjennom større deler av året, ettersom de er noe varmere enn ordinære sneakers. De lages ofte i tynt, lett lær – men også i tekstil. Du kan også finne sneakers med en skjult hæl, såkalte wedge-sneakers, som gjør at du ser høyere ut uten at du trenger å gå med ukomfortable hæler.

Høye sneakers i all slags vær

Høye sneakers er ikke bare komfortable, de kan også brukes til stort sett alle mulige klær. Et par freshe, hvite sneakers kan brukes til et par blå jeans, eller et skjørt. Om du vil bruk dine sneakers på høsten, eller i regnfullt vær, bør du kjøpe et par i lær – eller i et annet materiale som støter bort fukt. Høye sneakers med hæl er lette å kombinere med de fleste klær, deriblant skjørt og kjoler, men du kan også kombinere et par mørke sneakers med arbeidsklærne dine.

En ny versjon

Sneakers ble først laget for å brukes til sport og lignende aktiviteter, og sålen er som regel laget av gummi slik at den er fleksibel nok for sport. Med høye sneakers er det oftest det samme som gjelder, selv om det også finnes versjoner med en tradisjonell hæl. Høye sneakers med skjult hæl ble populære da de ble lansert av Isabel Marant for noen år siden, og etter at hennes design ble populær, begynte de å dukke opp overalt. Nå er de blitt til en ny klassiker, og de fleste merker lager en versjon av høye sneakers. Du kan blant annet finne høye sneakers fra merker som Bianco, Vagabond, med flere andre.

Høye sneakers online hos Footway

Footway har flere forskjellige typer høye sneakers, alt fra sko som passer til hverdags, som sko du kan ha på deg til en kjole eller et par jeans. Footway har over 100 typer høye sneakers, som for eksempel fra merkene Guess og Esprit. Du kan søke etter forskjellige farger eller merker dersom du vet hva du er ute etter og vil finne det raskt på nettsiden vår. Sortimentet deres er moderne og oppdateres stadig – så om du er ute etter høye sneakers, kan du enkelt finne det du leter etter.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK