Ash, Høye Sneakers

1 treff

Ash sko tilbyr fasjonable kvalitetssko

Ash sko byr på siste nytt innen. Skomodellene er verdensberømte og er et eksklusivt merke som setter den ekstra finessen på antrekket. Skoene har unike design og er laget med øye for fine detaljer og med førsteklasses materiale.

Italiensk sko med førsteklasses design og materiale

Ash sko er et italiensk skomerke skapt av de brilliante skodesignerne Patrick Ithier og Leonello Calvani. Deres sko-portefølje rommer alle typer sko og har noe for begge kjønn. Imidlertid så kjennetegnes alle skomodellene av sin høye kvalitet. Det store utvalget av sko fra Ash gjør det lett å finne sko som vil matche ditt antrekk og tilbehør, og du finner sko som passer for alle anledninger. For å skape moteriktige sko som passer for alle, så samarbeider Ash med flere av verdens ledende skodesignere. Dette gjør at de stadig kan fornye sitt utvalg og tilby sine kunder det beste av mote for sko.

Ash sko for hverdagsbruk og spesielle anledninger

Ash sko er populær blant de motebevisste som gjerne betaler mer for lekker design og originalitet. Skoene fra Ash er særlig kjent for sitt utsøkte italienske design og lærmateriale. Ash sko passer for de som ønsker en fin og elegant stil. Skoene passer til alle anledninger. Bruk Ash sneakers dersom du vil ha en avslappet, men velkledd stil og Ash boots når du trenger litt tyngre sko og beskyttelse når det er kjølig ute. Skoene fra Ash er fleksible, både i stil og materialer. Du finner blant annet støvler med skaft som du kan brette ned, for en annen stil, og sneakers med stilige detaljer som du godt kan bruke til et finere antrekk.

Behagelig materiale og pleietips

Ash sko er laget med omhu slik at de er både fasjonable og komfortable. Ash lærsko kommer med både tykke og tynne såler til de som ønsker mer høyde eller de som vil ha mer fleksible sko. Yttermaterialet består av lær, skinn, semsket skinn og tekstil, med såler i både gummi, lær og tekstil. Sko fra Ash er særlig kjent for sin gode kvalitet og tilbyr flotte pumps som tåler en ivrig kveld på byen, og som fremdeles ser freshe ut dagen derpå. Flere av skomodellen kommer nemlig med blokkhæl som tåler mye, men som også er utrolig behagelig å gå med. For å få skoene til å vare er det lurt å impregnere skoene før bruk og bruke skohorn for å bevare formen på hælkappen og skoens fasong.

Ash sko online hos Footway

Kjøp dine Ash sko hos oss på Footway. Her kan du utforske en hel skoverden med over 30 000 skomodeller. Vi gir deg fri frakt, gratis retur og dessuten en lynrask levering. Du finner mange eksklusive skomodeller hos oss. Ønsker du å kle deg som kjendisene, så bestill deg et par med Ash pumps på nett hos oss. Med slike sko viser du alle at du setter pris på førsteklasses kvalitet og design. Vi tilbyr sko for hele familien på ét og samme sted. Du får flust med tid til prøve skoene hjemme ettersom vi gir deg 180 dagers åpent kjøp. Velkommen til en trivelig handel hos oss på Footway!

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK