Blowfish, Høye Sneakers

1 treff

Finn deg selv

Blowfish kommer fra California og Malibu. Dette er sko for å skape din egen stil. Det amerikanske merket er laget for deg som er kreativ, som liker å skape og som trives med farger og stiler. Vær unik, vær kreativ. Vær deg selv, vær nysgjerrig og leken. Blowfish er skoene som setter farge og snitt til enhver stil. Alt handler om identitet. Du skaper deg selv gjennom dine valg, det være seg hva du hører på, ser på, hvem du omgås eller hvilke klær og sko du har på deg. Ved å finne din stil fornyer du både livshjulet og deg selv hver morgen.

Inspirasjonens by

Det er ikke alltid lett. Men det er alltid moro. Å velge sine klær, sin stil, å skape en person man trives som – en person man elsker å være og elsker å kle opp. Skoene er fundamentet i denne stilen – uten skoene finnes det ingenting å støtte seg på. Ingenting i garderoben er viktigere, og på Blowfish har de forstått det fullt ut. Merket har sin opprinnelse fra Malibu i California, og alle som har besøkt delstatens solfylte strender, og spesielt Los Angeles, vet hvilken overstrømmende inspirasjon denne plassen er. Her finnes alle stiler: posh, rock, snobb, hipster, hippie, bohemer, business og alt annet. Tatoveringer ispedd naken hud, støvletter ispedd pensko, og alle menneskene fra alle kanter blandet med surfing, skateboard og kunst. Det er tydelig hvor Blowfish kommer fra – miljøet har preget skoene til den livlige, vågale holdningen de innehar i dag. Los Angeles er stedet der man fritt kan være leken, eksperimentere, påvirke og bli påvirket.

Blowfish på Footway

Det beste? Du trenger ikke å reise til Venice Beach eller Malibu (selv om du selvsagt kan gjøre det også). På Footway har vi et mangfold sko fra Blowfish, og du kommer sannsyligvis til å finne det du leter etter hos oss. Med sitt vågale design og sprakende fargeglede liver Blowfish-skoene opp enhver stil. Men det finnes også mørkere modeller og mer diskrete sko dersom du er på jakt etter det. Den mest populære Blowfish-skoen hos oss er nemlig en svart, stilren støvlett som lyser punkrock lang vei. Råtøff! Ellers har vi selvsagt ballerinasko, høyhælte sko, lave sko, pensko og mye mer. Bestill hjem noen hundre kilo sand til leiligheten, installer UV-lamper overalt, sett på Beach Boys på Spotify, og dans rundt i dine nye Blowfish-sko som om det skulle være 1999. Enten som en kur mot mørketiden eller som oppvarming til en kommende LA-reise. Uansett hva du gjør, så gjør det i et par Blowfish-sko.

Banetta
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK