Boss Green - Hugo Boss, Høye Sneakers

1 treff

Boss Green – et sporty alternativ

Med et par sko fra Hugo Boss vil du alltid føle deg vel, uansett hvor du befinner deg. Hugo Boss er synonymt med høy stilfaktor, klassiske skreddersydde plagg samt sko- og skinnprodukter av svært høy kvalitet. Med tilskuddet Boss Green sørger merket også for å forsyne markedet med behagelige plagg i sporty stil til hverdagsbruk. Kanskje er dette de perfekte skoene for deg som vil tilbringe en dag på golfbanen eller spise lunsj i byen?

Boss - en kontroversiell historie

Hugo Boss har sine røtter i Tyskland, og merket ble etablert i 1924 i Metzingen av Hugo Boss. Under andre verdenskrig lagde de blant annet uniformer til tyske soldater i fabrikken, noe som blir ansett som en kontroversiell del av selskapets historie. Selskapet gikk konkurs i 1931, men reiste seg igjen med de kjente dressene de begynte å lage på 50-tallet. I dag er det ett av de største motehusene i verden. Du finner klær, sko og tilbehør fra Hugo Boss og Boss Green i butikker over hele verden, med brede kolleksjoner for menn, kvinner og barn. Merket finnes i 110 land og inngår i det store CWF-konsernet sammen med andre store merker som Marc Jacobs og Burberry.

BOSS Green- Mote på høyt nivå

Merket har flere ulike kolleksjoner som Boss, Boss Orange og Boss Green. Samtlige kolleksjoner finner dere naturligvis hos oss på Footway. Med Boss Green får man behagelige hverdagsklær med høy motefaktor og førsteklasses kvalitet. Med sin sporty stil appellerer Boss Green-sko til alle som ønsker et avslappet og stilrent tilskudd til garderoben. Gjør hverdagsantrekket mer fargerikt med disse skoene. Den sterke fargen vil løfte enhver golfrunde. Boss fikk lisens for å produsere sko så sent som i 2004, men dette har de virkelig tatt igjen i ettertid, og i dag er dette ett av verdens mest populære skomerker.

BOSS Green online på Footway

Hos oss på Footway finner du hundrevis av ulike skomodeller fra merket Hugo Boss. Her finner du sko til enhver anledning, og med Hugo Boss sko vil du alltid føle deg helt riktig kledd i alle anledninger. Når du kjøper dine Hugo Boss-sko online, er du garantert vår raske leveranse samt fri frakt og fri retur. Hvis du vil bytte skoene, gå dette raskt og smidig! Vi gjør alt for at din shoppingopplevelse skal bli best mulig!

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK