Bronx, Høye Sneakers

3 treff

Skill deg ut med Bronx sko

Bronx sko er fulle av uttrykk, motebevissthet og kvalitet. Ønsker du å skille deg ut fra mengden og bli sett? Da er Bronx det rette merket for deg.

Feminine sko med et sterkt uttrykk

Bronx sko er en godt etablert merkevare som ble grunnlagt for hele 130 år siden, i 1886. Da som nå, er hovedkontoret i Nederland, men deres popularitet og anerkjennelse er betydelig over hele verden. Bronx har alltid vært bevisste på å bruke materialer av høyeste kvalitet, og gjør det fortsatt. I dag produseres skoene nesten utelukkende i skinn. Målet er å skape sko som styrker kvinnens identitet, og derfor er skoene ofte ekspressive. I bunn ligger stor lidenskap for sko, som resulterer i et feminint uttrykk med sterk holdning. Skoene formidler motebevissthet, lekenhet og setter individet i sentrum. Kvinner verden over har fått sansen for Bronx, og det er ikke så rart.

Enorm variasjon fra Bronx sko

Materialene er av høyeste kvalitet og er ofte i skinn, som er den viktigste råvaren i produksjonen. Skinnet vil etterhvert tilpasses din fot når du bruker skoene, som gjør dem svært behagelige. Selskapet skiller seg spesielt ut ved ekstremt stor variasjon i stil. I kolleksjonen finner man alt fra Bronx støvler med pigger til slanke sandaler og kule Bronx sneakers. Både yngre og eldre kvinner som ønsker å skille seg ut fra mengden og sette seg selv i sentrum, vil finne et par passende sko fra Bronx. Skoene passer for aktiv livsstil, og kan brukes både på jobb og på fest.

Gode sko fortjener vedlikehold

Bronx sko består hovedsakelig av skinn og lær. Materialene er slitesterke, men trenger vedlikehold. Derfor er det viktig at du tar vare på skoene dine så godt du kan. Dette er heldigvis verken vanskelig eller tidkrevende. Skoene trenger næring for ikke å tørke og sprekke, og til dette bruker du enten skokrem eller polish. Bruk impregneringsspray for lær og semsket skinn for å beskytte skoene mot vann og fuktighet. Trenger skoene ekstra fett, kan du smøre dem med lærfett. Dette kan være nødvendig for kiler og støvler. Tar du godt vare på skoene vil du få glede av dem i lang tid.

Bronx sko online hos Footway

Her på Footway vil du finne sko for lange turer, hverdagsbruk og fest. Vårt brede utvalg byr på mange spennende design fra Bronx, inkludert elegante pumps. Dette er et godt valg for kvinnen som vil styrke sitt feminine preg og skille seg ut. Trenger du skoene dine raskt? Null problem. Våre dyktige medarbeidere pakker og sender varene så snart som mulig. Ikke glem at du får fri frakt og fri retur!

BX 425
FÅ IGJEN
BX 425
FÅ IGJEN
BX 425
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK