Buffalo, Høye Sneakers

0 treff

Buffalo-sko – hiten fra 90-tallet er tilbake!

Buffalo er et tysk merke som er kjent for sko som blant annet var superpopulære på 90-tallet. I lang tid har de sluppet to kolleksjoner i året, med alt fra pumps til boots. Det merket er best kjent for, er platå-sneakersene de lanserte på 90-tallet. Skoene ble en braksuksess, og de fleste av oss som vokste opp da, har nok et visst elsk-hat-forhold til dem i dag.

Buffalo-sko – fra cowboy til pop-prinsesse

Merket Buffalo ble grunnlagt i 1979, og i begynnelsen lagde de bare cowboystøvler. I dag ligger hovedkontoret i Hochheim am Main i Tyskland. Etterhvert utvidet de sortimentet til å omfatte mer enn bare cowboystøvler, og tok seg inn på markedet i land som Storbritannia, Frankrike, USA, Nederland og Australia. Buffalo tilbyr over 800 forskjellige stiler, med et utvalg av mønstre og materialer som setter trendene når det gjelder skomote. Uansett om du er ute etter høye hæler, boots eller et par pelskledde støvler, finner du det i Buffalos sortiment. Buffalo har alltid vært frempå med å sette trender, og på 90-tallet ble de kjent over hele verden da medlemmene i popgruppen Spice Girls viste seg i platå-sneakersene deres. I tillegg til sko lager merket også vesker og klær.

Still deg i rampelyset med Buffalo

Med Buffalo-sko kommer alles oppmerksomhet til å bli rettet mot deg. Med sin ekstravagante stil garanterer Buffalo at de vil tilfredsstille selv den mest eksibisjonistiske skoelskerens stilkrav. Piff opp antrekket ditt med et par unike Buffalo-sko, og en helt ny verden av kombinasjoner og looks vil åpenbare seg for deg. Du kommer ikke til å kunne nøye deg med bare ett par, men du kommer til å forelske deg i denne komfortable, solide og fremfor alt supertrendy kvalitetsskoen. Hvorfor ikke gå for et par glitrende pumps sammen med jeans og en enkel T-skjorte, eller et par lave sneakers til dressbuksene og skjorten? Mulighetene er uendelige, og plaggene dine kommer virkelig til å få et løft ved hjelp av disse fantastiske skoene!

Buffalo-sko online på Footway

Hva venter du på? Begynn å mixe og matche forskjellige stiler og antrekk med Buffalo-sko allerede i dag! Piff opp garderoben og se vennene dine måpe over de treffsikre skovalgene dine – alt fra oss på Footway. Hvis det er noe du lurer på angående bestillingen din, er våre fantastiske medarbeidere alltid på plass for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Vi har gratis frakt og gratis retur, så du kan klikke hjem skoene dine fort, enkelt og uten kjedelige tilleggsutgifter.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK