D.A.T.E., Høye Sneakers

1 treff

D.A.T.E.-sko – kreative sneakers

Kle deg originalt og komfortabelt med D.A.T.E.-sko! Her finner du et variert og spennende utvalg av fine sneakers, men ikke gamle, vanlige sneakersmodeller som alle andre går rundt med. D.A.T.E tilbyr innovative sko som føles originale, og som skiller seg ut. Bestill hjem dine favoritter i dag!

D.A.T.E.-sko – bakgrunn og kjente modeller

Damiano, Alessandro, Tommaso og Emiliano – D.A.T.E. Bak dette populære merket står fire menn fra Italia. D.A.T.E ble etablert i 2005 og har siden den gang hatt stor suksess over hele verden. De fire guttene har et særegent talent for mote, og med sin egen innovative kreativitet lager D.A.T.E. sko med spennende design.

D.A.T.E.-sko – stil og vedlikehold

Et par D.A.T.E.-sko kan du bruke når som helst. Skoene er utrolig behagelige og flotte, og fungerer like godt til opprullede chinos som til slitne jeans. D.A.T.E.-sko finnes både til kvinner, menn og barn! Med solid materiale som ekte skinn, slitesterk gummi og holdbare tekstiler holder D.A.T.E.-sko lenger.

D.A.T.E.-sko online på Footway

Bestill hjem originale og komfortable sneakers fra D.A.T.E. allerede i dag! Hos oss på Footway kan du velge fra et variert utvalg av herlige sneakers for hele familien. Frakt og retur trenger du ikke bekymre deg over. Vi spanderer. Vi tilbyr også 180 dagers åpent kjøp.

FÅ IGJEN
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK