Etnies, Høye Sneakers

2 treff

Mote for skateren

Etnies er inspirert av gatemoten og er perfekt for alle som elsker skating. Oppdag en spennende og urban kolleksjon fra den legendariske merkevaren Etnies sko med røtter i USA.

Designet av proffer

Lever du for skating? Da er Etnies sko det perfekte valget for deg. Det amerikanske merket ble grunnlagt i 1986, og fikk hjelp av en haug med profesjonelle skatere da de designet sine første skomodeller. Resultatet? Suksess! Merket vokste raskt, og er i dag en av verdens beste skate-merkevarer. Etnies lager alt fra sko og klær til stilig tilbehør. Med dette merket kan du være sikker på å få skate-sko av høy kvalitet, laget av folk som virkelig kan idretten. Med disse skoene får du en urban stil for et liv fylt med fart og spenning. På Footway finner du et bredt utvalg av den populære amerikanske merkevaren. Hvilke sko er dine favoritter?

Genuin og selvsikker stil fra Etnies sko

Etnies lager sko i stilfulle og holdbare materialer, som gjør dem perfekt til et liv i bevegelse. Den kule skatestilen gjenspeiles også i skoenes uttrykksfulle mønster. Fargepaletten er i urbane nyanser som svart og grå, men også i sterkere farger som oransje og turkis. I kolleksjonen fra Etnies finner du blant annet Etnies Vulc, sko med høyt skaft som har inspirasjon fra basketball-verden. Du finner også klassiske joggesko med solide såler og myke lisser, som uttrykker en avslappet og uformell livsstil. Skaff deg en genuin og selvsikker stil med Etnies skatesko. Sjekk ut kolleksjonen fra Etnies på Footway og finn dine egne favoritter. For de yngste tilbys Etnies barnesko.

Slitesterke materialer for skatemiljøet

Etnies finnes i en rekke materialer og farger. Kanskje du vil ha en sko i en spennende rødfarge? Merkevaren Etnies sko tilbyr en rekke moderne modeller i nubuck. Ikke gå glipp av Etnies lave sko i stoff med spennende designdetaljer. Uansett hvilke sko du velger, vil du fort oppdage at skoene er skapt for skating. Materialene er nemlig slitesterke. Husk derimot å ta vare på skoene ved å børste dem av og til, i tillegg til å holde dem tørre slik at materialene holder seg så lenge som mulig. Dette er spesielt viktig for lærsko. Gjør du det vil dine Etnies kunne følge deg i mange år fremover.

Etnies sko online hos Footway

Ser du etter Etnies Rockfield på nett? Du finner dem her på Footway. Vi har alltid moteriktige sko fra de største merkene. Klikk deg rundt og utforsk utvalget her hos oss. Butikken har et stort utvalg av sko i en rekke utførelser, materialer og farger. Leveransene er raske og inkluderer også fri frakt og fri retur. Glem ikke at du får 180 dagers åpent kjøp dersom du skulle ønske å bytte skoene.

Kids Rvm Vulc
FÅ IGJEN
Kids Decade
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK