Fly London, Høye Sneakers

0 treff

FLY London – direkte fra Portugal

Til tross for navnet, kommer FLY London faktisk fra Portugal – og merket viser på denne måten ambisjoner om å være progressive og å bryte med konvensjoner. De leter stadig etter nye måter å leverer det originale i valgene deres når det kommer til design, materialer og stil – og befinner seg dermed alltid i endring uten å stagnere. FLY Londons tilbyr sko i forskjellige stiler for den som vil finne en ekstra edge til å sette spissen over antrekket sitt med. Blant alt fra sommerlige og komfortable sandaler – til varme og fôrede vinterboots – kan du finne noe hos FLY London som drar tykke streker under den motebevisste viljen din til å skille deg ut.

FLY London er valget for den som har full kontroll på garderoben sin

Med lær og innovativ design krysser FLY London rett over moteverden med elegante kreasjoner som du uten bryderi kan kombinere med mye av det som finnes i den nøye komponerte garderoben din. Velger du FLY London har du nemlig med stor sannsynlighet en garderobe som er nøye satt sammen. Du er bevisst på hva du tar på deg og vil kun ha det beste, og det skal merkes at du er bevisst på de nyeste trendene og hvordan klær kombineres på best mulig måte med et par stilige sko.

Stå aldri stille – vær aldri konvensjonell

"Ever changing, Ever developing", "Always progressive, Never conventional" er FLY Londons parole som gjennomsyrer hele produksjonslinjen når de lager et par sko. Med dette konseptet har merket etablert seg over hele verden og kan finnes på over 3000 utsalgssteder – deriblant i egne butikker i Portugal, England, Irland og New York. Og ja, to av butikkene ligger i London. Det eneste konvensjonelle som FLY London innrømmer at de benytter seg av, er de gamle og store tradisjonene som produksjonen av et par skikkelige kvalitetssko innebærer. Portugal som land er kjent for en fantastisk skoproduksjon og lærbehandling – og dette har FLY London tatt med seg inn i en foranderlig og stadig nyskapende moteverden.

FLY London online hos Footway.se

Her hos Footway kan vi tilby nærmere 200 forskjellige modeller fra FLY London. Med alt fra enkle og stilige pumps, til tøffe og høyskaftede støvletter har vi dekt spennet av merkets spennende og utfordrende utvalg. Du kan finne nettopp det du leter her – så lenge du leter etter noe spennende, originalt og moteriktig. Ta en titt og foreta et kjøp – verdig garderoben din.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK